Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rarki72

    tag

    Sziasztok!
    Rengeteget telefonálok és olyan alkalmazást keresek, amely a hívás indítást jelentősen megkönnyítené.
    Lehetséges, hogy csak egyetlen fejlesztőnek jutott eszébe dinamikusan változó, frekventált kapcsolatok listázása? Sajnos többet nem találtam, pedig szerintem szinte mindenkinek hasznos lenne.
    Munkaidőben jellemzően más kapcsolatokat hívogatok (több tucat van), mint munkaidőn kívül és persze a hétvégi hívások is jellemzően eltérnek a hétközbenitől. Franc se kíváncsi, hogy a hívások száma szerint kit hívogatok legtöbbször, hiszen ez bizonyos élethelyzetekben teljesen más - fentiek szerint - és ennél többet egyik alkalmazás sem tud, csak az a bizonyos egy, de évekkel ezelőtt megszűnt a fejlesztése (DialApp: Kikat dialer a dexetra-tól). Pedig az okostelefon az ilyen alkalmazásoktól okos valóban, nem a csili-vili témáktól és hátterektől.
    Tasker, E-Robot és társai adják a valóban okos lehetőségeket, nem a 548795462478 variációban közzétett cset kliensek.
    Ugyan ez a bajom a víz fogyasztás trackerekkel is. Rögzítsem, ha iszok és hogy mennyit, de nekem kell előre beállítanom az emlékeztetők ütemezését... Miért nem jut senkinek eszébe a teljesen automatikus és dinamikus emlékeztető. Ha csúszásban vagyok gyakrabban kell emlékeztetnie, hogy a záróidőpontig meg legyen a meghatározott mennyiség...

Új hozzászólás Aktív témák