Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Van nyárra egy olyan tervem, hogy szeretnék készíteni egy kis android játékot. Egyértelműen nem a grafikán lenne a hangsúly, inkább valami logikai, gondolkodtató a lényeg, hogy ezzel gyakoroljak.
Van már egy alap tudásom, de hogy egyedül nekiálljak egy ilyen projektnek és minden problémára megoldást találjak az még nem megy, ebben akarok fejlődni.
Mit ajánlotok, hogy megértsem és magamtól össze tudjak rakni egy ilyen alkalmazást?
Jöhet angolul, magyarul könyv videó stb. A lényeg, hogy haladjak és gyakorlatot szerezzek.Köszi.

-
Nestor16
senior tag
Hát azt jelenti, hogy nem tudom folyamatosan szkennelni a wifi-t. Azért is ez a kiindulópont, mert ezt találtam forrásként jónak, meg közel áll az én programomhoz csak jól kéne módosítani.
Szóval wifiManager.startScan(); kódnak kéne többször lefutnia (igazából végtelenszer, amíg le nem nyomom a Stop gombot) vagy ezt más komponenssel kéne megoldani, service vagy intent?
Most olyannal próbálkozom, hogy a WIFI ne menjen alvó állapotba:
Settings.System.putInt(getContentResolver(),
Settings.System.WIFI_SLEEP_POLICY,
Settings.System.WIFI_SLEEP_POLICY_NEVER); -
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem bele az Android programozásba.
Most egy olyan programot kell írnom, ami a Wi-Fi SSID-jét és jelerősségét írja ki (eddig megvan) úgy, hogy ha a Start gombot megnyomom akkor a wifiManager.startScan(); folyamatos frissítése során egy CVS fájlba mentse el ezeket az adatokat. Ott akadtam el, hogy nem tudok egy for ciklust csak simán beszúrni, az nem működik, ha jól gondolom azért, mert a függvény szkennelési frekvenciája jóval lassabb (~1 sec). Gondolom ezt a frekvenciát nem lehet felgyorsítani (bár a feladatra jobb hatással lenne, hogy minél gyakoribb legyen a scan) szóval a ciklust kéne ennek a sebességére lassítani.
Ezt nem tudom hogyan lehetne, hogy csak akkor lépjen tovább a ciklusmag, ha megvan az új wifiManager.startScan(); érték.Erre tudtok megoldást?

Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bittorrent topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest