- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
olyt74
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni!Van 1 tablettem,teclas x98 air.Nem indul el rajta az android.feltelepítetetm a számítógépre az adb-t,és ezzel tudok neki parancsokat adni.újra butol,elöjön a recovery menü,stb.sajnos a recovery menű se teljes,nem tudja visszaállitani a gyári rendszert.
Az lenne a kérdésem,hogy adb parancsokkal ,a számítogépről újra tudom e rakni az androidot?
Találtam parancsszavakat,de nem egyértelmű,hogy lehetne telepíteni az androidot.ehez kellene segítség,pontos leírása a telepítésnek.
köszi előre is. -
olyt74
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni!Van 1 tablettem,teclas x98 air.Nem indul el rajta az android.feltelepítetetm a számítógépre az android-sdk-t,és ezzel tudok neki parancsokat adni.újra butol,elöjön a recovery menü,stb.sajnos a recovery menű se teljes,nem tudja visszaállitani a gyári rendszert.
Az lenne a kérdésem,hogy adb parancsokkal ,a számítogépről újra tudom e rakni az androidot?
Találtam parancsszavakat,de nem egyértelmű,hogy lehetne telepíteni az androidot.ehez kellene segítség,pontos leírása a telepítésnek.
köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest