Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
Nekem root-al tökéletes lenne, mert csak annak a telefonnak kellene tudnia ezt, amelyik folyamatosan az IOIO-n lóg egy dobozban
Több helyen láttam már hogy GPS-t és 3G-t is lehet ki be kapcsolni pl anti stolen progiknál, ráadásul érdekes módon én most fel tettem egy programot, amivel root nélkül is tudom kapcsolgatni az usb debug módot, nem értem, hogyan. Nem kérte a jogot, még is kapcsolgat. ( Nem, mégsem, megnéztem, és csak illúzió volt, nem dolgozik a gomb )
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Android felhasználók OFF topikja
- VR topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Jogász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Több helyen láttam már hogy GPS-t és 3G-t is lehet ki be kapcsolni pl anti stolen progiknál, ráadásul érdekes módon én most fel tettem egy programot, amivel root nélkül is tudom kapcsolgatni az usb debug módot, nem értem, hogyan. Nem kérte a jogot, még is kapcsolgat. ( Nem, mégsem, megnéztem, és csak illúzió volt, nem dolgozik a gomb )