Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Magisk
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
Nekem root-al tökéletes lenne, mert csak annak a telefonnak kellene tudnia ezt, amelyik folyamatosan az IOIO-n lóg egy dobozban
Több helyen láttam már hogy GPS-t és 3G-t is lehet ki be kapcsolni pl anti stolen progiknál, ráadásul érdekes módon én most fel tettem egy programot, amivel root nélkül is tudom kapcsolgatni az usb debug módot, nem értem, hogyan. Nem kérte a jogot, még is kapcsolgat. ( Nem, mégsem, megnéztem, és csak illúzió volt, nem dolgozik a gomb )
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- Milyen routert?
- Spórolós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8 és egy fehér Pixel 7 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Több helyen láttam már hogy GPS-t és 3G-t is lehet ki be kapcsolni pl anti stolen progiknál, ráadásul érdekes módon én most fel tettem egy programot, amivel root nélkül is tudom kapcsolgatni az usb debug módot, nem értem, hogyan. Nem kérte a jogot, még is kapcsolgat. ( Nem, mégsem, megnéztem, és csak illúzió volt, nem dolgozik a gomb )