Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
Nekem root-al tökéletes lenne, mert csak annak a telefonnak kellene tudnia ezt, amelyik folyamatosan az IOIO-n lóg egy dobozban
Több helyen láttam már hogy GPS-t és 3G-t is lehet ki be kapcsolni pl anti stolen progiknál, ráadásul érdekes módon én most fel tettem egy programot, amivel root nélkül is tudom kapcsolgatni az usb debug módot, nem értem, hogyan. Nem kérte a jogot, még is kapcsolgat. ( Nem, mégsem, megnéztem, és csak illúzió volt, nem dolgozik a gomb )
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10a – évismétlés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Több helyen láttam már hogy GPS-t és 3G-t is lehet ki be kapcsolni pl anti stolen progiknál, ráadásul érdekes módon én most fel tettem egy programot, amivel root nélkül is tudom kapcsolgatni az usb debug módot, nem értem, hogyan. Nem kérte a jogot, még is kapcsolgat. ( Nem, mégsem, megnéztem, és csak illúzió volt, nem dolgozik a gomb )