Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Köszi. Átnéztem, de végül máshonnét lett jó.
Én is és amennyire látom az általad adott linken kérdező valaki is úgy gondolom/gondoltam,
hogy a Manifest és az XML fájlban ugyanannak az ID számnak kellene szerepelnie, de úgy sehogy nem működik nekem.
A https://developers.google.com/admob/android/quick-start#import_the_mobile_ads_sdk leírás (továbbiak "leírás") alapján, a Manifest fájlban a szintén ott látható Sample AdMob app ID komment sorban megadott értékkel elindul a cucc és akkor jelenik meg hirdetés, ha a megjelenítő xml fálban a fene tudja már hol talált "/6499/example/banner" érték, vagy a leírásban a Banner típus implenetációjára tovább kattintva ott megadott "ca-app-pub-3940256099942544/6300978111" érték szerepel.
Ha egyforma értéket írok akkor vagy el sem indul, vagy elindul de nem jelenik meg a banner.
Szóval igazából most azt hiszem két külön szám kell. A Manifestbe az app id, az xml-be meg a formátumnak megfelelő fix érték. Majd most próbálom cseszegetni, kitalálni mikor és hogyan cserélődik a tartalom, meg megnézni mikor mi hívódik meg rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Star Wars Outlaws teszt
- Bittorrent topik
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest