Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
egyedülülő
üzenetére
Én gyereknek, tényleg gyerek korú google fiókot regisztráltam és utána felvettem google family link-be. Felnőtt engedélye nélkül nem telepíthet vagy törölhet alkalmazást, szabályozhatom a napi képernyő időt, akár alkalmazásonként és egyben is, megoszthatom a pozicióját és azonnal láthatom térképen, valamint a google alapból nem engedi megnézni neki a nem családbarát tartalmakat youtube-on. Természetesen a gyermekem tud róla és tudja, hogy ez az ő érdeke is. Szerintem nézz rá, hátha elég neked is.
-
válasz
egyedülülő
üzenetére
És miért kell ehhez keylogger?
A gyerekek esetében is él a Jogosulatlan titkos információgyűjtés vagy adatszerzés (Btk. 307-308. §), illetve a Magán- és levéltitok megsértése (Btk. 223-224. §)
Rakj fel otthon egy tartalomszűrő proxy-t vagy korlátozd le a telepíthető alkalmazásokat. Nincs szükség totális ellenőrzésre.Illetve megfigyelheted a tevékenységüket, ha a tudomásukra hozod, hogy meg vannak figyelve. Viszont akkor miért is kell elrejteni az alkalmazást?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A gyerekek esetében is él a Jogosulatlan titkos információgyűjtés vagy adatszerzés (Btk. 307-308. §), illetve a Magán- és levéltitok megsértése (Btk. 223-224. §)