Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
Én kettőt tudnák megemlíteni. Az egyik az aláíró kulcs, én 2016-ban az első app felrakásakor frankón el is vesztettem az aláíró kulcsot (*.jks), azóta a program elavult és semmit nem tudok vele csinálni. Úgy tudom 2018 óta valahogyan lehet új aláíró kulcsot igényelni, de az enyém korábbi, elvileg angolul valahol meg kell indokolni hogy miért szedjék le, és akkor leszedik.
A másik dolog az adatvédelmi irányelvek. Amilyen egyszerűnek tűnik, hogy írsz valamit, a valóságban formai hibával visszadobják, meg egy linket hogy legyen mit olvasgatni a témában, és a harmadik ilyen után befordulsz. Én negyedik nekifutásra egy ismert applikáció adatvédelmi irányelvét írtam át a sajátomra, na azt úgy elfogadták.
Fél évente frissítek, arra mindig valamit máshová tesznek a play console -n, így minden frissités egy kepesztés
-
thiclyoon
aktív tag
Tettem fel nemrégiben többször is. A jelenlegi változatban* nekem egy dolog nem ment simán, ez pedig az in-app purchase. Kicsit szenvedős volt rájönni, hogy a reklám azért nem megy, mert nincs hozzáadva kifizetési számla - ezt is meg kellett találni, hogy hol is kell. + Az első kiadáskor sok dolgon át kell menni (tartalombesorolás, képek, leírás, stb). Illetve minden kiadás review-n megy át, ez jelenleg a vírus miatt akár egy hétig is eltarthat, viszont ha nem első kiadás, hanem csak frissítés, akkor még most is megvan 2 nap alatt az átfutás.
Úgy általában érvényes viszont hogy ha nem csak fel akarod rakni, hanem testre akarod szabni az egészet, pl korlátozni az elérhetőséget (ország, eszköz), vagy alfa / béta kiadások is kellenek, esetleg instant app, akkor ezekre mindre figyelni kell. Nem nehéz őket kezelni, csak figyelni kell rájuk.* November elején átalakul az oldal, de már most is lehet váltani. Megnéztem az új verziót, igazából csak a dizájn változott, material / flat lett az egész oldal. Szerintem szebb, könnyebben kezelhető, szóval lehet érdemes már az elejétől ezzel kezdeni, hiszen bő egy hónap múlva úgyis váltani kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest