- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen jól értelmezted, hogy az egészet fel akarom dolgoztatni.
A WebView szimplán úgy kerül oda, hogy készítettem egy alkalmazás ami megjelenítette az oldalt és ebből gondoltam volna tovább lépni, de ezek szerint megint fals értékre vetődtem.Az egészet felszeretném dolgozni mert különböző layoutakban minden egyes értékre szükség lesz majd.
Ezek az értékek különböző szenzorokból származnak, és azokat majd különböző layoutokban fogom megjeleníteni.
De mivel a feladat nagy így megpróbáltam valahogy kisebb részletekben megvalósítani.Az általad említett metódus nekem magas sajnos nem értem.

Úgy szeretném megvalósítani, hogy nettről olvassa be, mert a tartalma óránként változik.
Kicsit kirészleteznéd, hogy tudjak belőle egy kódot készíteni, mert így nekem magas sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Wise (ex-TransferWise)
- EA Sports WRC '23
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest