Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mármint érdemes.
Sejtettem, a Play-en a statisztikánál akár verzióra lebontva is láthatom a letöltési darabszámokat, ebből tudom hogy ha nem is sok, de néhány 2.2-es letöltésem azért van (az arány hasonló mint a Te grafikonodon), én pedig nem akarom elvenni az örömet tőlük, hogy használják a remek kis programocskám továbbfejlesztett változatát.
Mint már említettem, a gyakorlatban nem életszerű hogy valaki pl. farkincás C, vagy hasonló elvetemült karaktereket írna be a névjegyzékbe (az ilyen meg is érdemli hogy ne találja meg), a "rendes" és "rendetlen" magyar ékezetes betűk tekintetében pedig a 2 megoldás teljesen egyforma, így semmi hátrányát nem érzem a Map-es módszernek, sőt még talán túlzásba is vittem a "megoldott" karakterek számát. Persze nem erről a módszerről álmodtam, de ez van.
Egyébként csak azért nem megyek "lejjebb" a verzióban, mert úgy tudom hogy widget-ek csak a 2.2+ verziókban vannak, tehát a 2.2 az alsó határ.
Új hozzászólás Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mint már említettem, a gyakorlatban nem életszerű hogy valaki pl. farkincás C, vagy hasonló elvetemült karaktereket írna be a névjegyzékbe (az ilyen meg is érdemli hogy ne találja meg), a "rendes" és "rendetlen" magyar ékezetes betűk tekintetében pedig a 2 megoldás teljesen egyforma, így semmi hátrányát nem érzem a Map-es módszernek, sőt még talán túlzásba is vittem a "megoldott" karakterek számát. Persze nem erről a módszerről álmodtam, de ez van.