Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Megoldás szerintem nincs. Karma véleményével messzemenőkig egyetértek, csak éppen a 64 bites Android SDK hibás. Nem működik - legalábbis ezt tapasztaltam - a 32 bites Java nélkül, a netes vélemények alapján egyszerűen nem találja meg. Személy szerint furcsának találom, hogy ezt nem javították (legalábbis addig, ameddig win-en követtem.)
A feleségem laptopján (amit utazáskor használunk néha), hiba nélkül együttműködik a 64 bites Android és a 32 bites Java. Megjegyzem, az is érdekes, hogy az Android Developers oldal mind a mai napig JDK 6!-ot javasol. (Egyébként én is 7-tel használom, gond nélkül, de ez nem jelenti azt, hogy nem is léteznek vele problémák.)
B verzió 32 bites megoldás mindkét oldalon, de akkor még mindig kérdéses a Win downgrade
((Egyébként az android alatt elég sok ilyen félkész/hibás/kerülőutas megoldással fogsz találkozni, ne akadj fenn rajta rögtön az elején...))
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bestbuy játékok
- Apple MacBook
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- World of Tanks - MMO
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Google Home/Nest
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest