Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam külön topikot az MIT app inventor-nak, úgyhogy itt kérdeznék, hátha valaki használja... Bár a programozás nem idegen tőlem, de az Android eddig rettentő távol esett tőlem, de most felmerült bennem az igény egy két egyszerűbb program összerakására és nagyon megörültem hogy ezzel nem kell túl mélyre ásnom magam, de egyből el is akadtam...
Mitől lehet az, hogy a Slider elem "nem szereti" a páratlan számokat? MinValue 880, MaxValue 1080 - ha kézzel húzom, akkor is párosával ugrál, ha egy külső gomb eseménnyel állítanám az értékét páratlanra akkor is először lefelé kerekít párosra, ha mégegyszer rányomok a gombra akkor már elfogadja a páratlan értéket is... Ez valami bug, vagy én értelmezek félre valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Torrent meghívó kunyeráló
- GTA VI
- Interactive Brokers társalgó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest