Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
A broadcast-okkal megy is szépen, a példaprogramokban is broadcast-ok szerepelnek, csak éppen a rendszer által indítottak.
Lehet, hogy nekem is broadcastolni kellene az activity-ben, ha valami változik? Hm. Ez egy megfontolandó ötlet, köszi.Amúgy a Loader-ekkel én is csak ismerkedés szintjén "játszom". Van egy file-ban tárolt adathalmaz, aminek a beolvasása kb. 4-5 sec. Ezt akartam beletenni Loader-be. Ez - a felhasználó oldaláról - statikus adathalmaz, tehát nincs mit figyelni. Az én (tesztelő) oldalamról van lehetőség a változtatásra, de akkor újramenti a teljes megváltoztatott adatbázist (mert módosításkor az összefüggő adatok miatt a nagyrésze megváltozik). Ettől függetlenül arra voltam kíváncsi, hogy ha én változtatok a külső adatokon az Activity-ben (bocsánat -ból), akkor hogyan értesülhet erről a Loader.
A fenti (mostmár két) megoldáson kívül még egy érdekes osztályt találtam: a FileObserver-t. De az még bonyolultabbnak tűnt.Ami még gondnak tűnik nekem: végső soron a Loader-rel is be kell olvasnom mindent, ahhoz, hogy a lista eleje megjelenjen. Ez amúgy logikus (mert nem biztos, hogy a lista eleje töltődik be először), de a várakozási idő ugyanúgy megvan (csak pörög az óra...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest