- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok
Olyan tabletet keresek amit iskolaban valo jegyzetelesre hasznalnek, vennek hozza kulon billentyuzetet. Az uzemido lenne meg fontos, vagy a gyors feltoltes. Ezt a topikot talaltam de egyebkent mindegy h ios android vagy w8.
Screenben 8 col folottiek.
Tud valaki valami jot 30-50kert? -
Vismajor01
addikt
Sziasztok!
60 ezrem van egy tabletre, édesanyámnak kellene.
Én használtam huzamosabb ideig ipadot, meg volt már a kezemben mindenféle android. Nekem az lett a véleményem a tapasztalatok alapján, hogy tabletben az alma körbefutja az androidokat. Bár elkell ismerni, hogy androidoknál találkoztam olcsó, silány termékekkel is, amik nyílván lehúzzák az összképet.Tehát én arra gondoltam, hogy kap egy pad2őt, azt használtan pont 60ért adják itt aprón. Sokkal jobb mint az 1, de nem olyan régi, hog yne érjen meg 60 ezret.
De gondok merültek fel ezért írok nektek.
Édesanyám azon aggódik, hogy a pad is olyan zártrendszer mint a szifonok, hogy nincs rajta bluetooth, nem lehet háttérképet változtatni, nem tud képet küldözgetni az android rendszerre, nem tud rá zenét rakni.Mint mondtam én használtam pad2őt huzamosabb ideig, de ezen funkciók közül egyiket sem használtam. Persze valszeg ő sem fogja, csak olyat akar ami minden igényét kielégíti(hiába mondom neki, hogy akkor tegyen egy 1-est a 60.000 elé)
Van esetleg valami olyan androidos, ami méretben és teljesitményben pad2höz konvergál, árban sem több 60 ezernél? Igazából a gördülékeny müködés a legfontosabb.
előre is köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Magisk
- Anime filmek és sorozatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest