- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasliegrand
tag
Sziasztok!
Vitorlázó kisrepülőbe keresek tabletet főleg repülős szoftveres navigációra, ill repülőműszer szimulációs app használatra.
7" körüli, 40-50k körüli egyszerűbb darabra gondoltam.
A használat módjának megfelelően a kamera, játékokra kifaragott hardver, legfrissebb Android, stb. nem létfontosságú, ahogy az összeszerelés minősége/anyaghasználat sem.
Fontos viszont a stabil, folyamatos működés, a normális érintőpanel, jó GPS vevő és a napfényben is jól látható kijelző és egy tűrhető akksi.Szerintetek mi lenne erre a legajánlhatóbb darab?
Köszi előre is!
-
Lasliegrand
tag
Sziasztok! Barátnőm nővérének lenne szüksége egy tabletre olcsó, 30 ezres árkategóriában filmnézésre, (első sorban otthoni) böngészésre, meg max pár egyszerűbb játékra.
Ezek tudatában a 3G, a GPS és az izmosabb grafikis chip is elhanyagolható, de a kijelző lehetőleg legyen szép, az érintője legyen korrekt és működjön gyorsan, stabilan és megbízhatóan. Használt cuccok nem érdeklik (bár őszintén szólva tablet kategóriában arra én is finnyás vagyok.) Tudtok valamit ajánlani? Köszi előre is! -
Lasliegrand
tag
-
Lasliegrand
tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy eredetileg pl. Sony vagy Samsunghoz gyártott billentyűzetek használhatóak-e más bluetooth eszközzel (én konkrétan egy másik, Wayteq tablettel használnám őket). Ezt a 3 típust néztem ki:
1. http://www.tok-shop.hu/termek/bluetooth-billentyuzetes-mappa-tok-samsung-galaxy-note-10.1-n8000-fekete
2. http://www.tok-shop.hu/termek/bluetooth-billentyuzetes-mappa-tok-samsung-galaxy-tab-10.1-tab-2-10.1-p7500-p5100-fekete-brando
3. http://www.tok-shop.hu/termek/sony-xperia-tablet-z-bluetooth-billentyuzetes-mappa-tok-fekete-qwerty-brando
Továbbá érdeklődnék, hogy szerintetek van-e érdemi különbség az első és a második linkelt termék között...
Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest