Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
osi68
csendes tag
Bocsánat. 1 hete kezdtem keresni és ásni a tabok között. Az ipad-nál hiányolta még mindig valaki a flas lejátszást. Készpénznek vettem. olvasok róla. De androidot szeretnék.
-
osi68
csendes tag
Köszönöm

A baj csak a flash lejátszásával van. Gyerekeim miatt. Android párti vagyok. Gyakorlatilag a napfényben használhatóságára lennék kíváncsi ha van tapasztalat. -
osi68
csendes tag
Hm. Pont a tablet lényege a kijelző. Nekem. Ha van lényeges különbség a megjelenítők között világos, hogy a jobbat választom. Nem az ára érdekel. De idegesítene pl. ha nyáron nem tudnám olvasni a napsütés miatt. Szívesen áldoznék több pénzt a jobbért ha van értelme. (és nem a BT vagy GPS érdekel de a tegra 3 sem) Köszönöm!
-
osi68
csendes tag
Üdv. Mindenkinek!
Tablet vásárlás előtt állok. A véleményeteket kérném. Melyiknek jobb a megjelenítője?
IPS panel 1024x768 pl Waytek 100is vagy
WXGA LED TFT 1280x800 pl Iconia tab 510 ?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX