- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
tjb007 #56451 üzenetére
Nos akkor már csak egy H-s ROM felkeresése választ el attól hogy ez HV legyen.
Egyenlőre letöltöm a HV ROM-ot meg a szükséges programokat és howto-t, aztán ha meg lesz a H-s ROM, akkor nekiállok a kérdésnek.
El nem tudom képzelni mi lehet a különbség a két ROM között (mármint file vagy forrás szinten), amit nem lehet menet közben átmókolni emebben, majd visszamókolni gond esetén...
(#56452) csendes : Nem szeretnék elállni a vásárlástól, mert őszintén szólva van alternatívája ahogy te is mondtad a kérdésnek, ami nem más mint egy Viber vagy Skype vagy Hangouts egyenleg feltöltés. Garancia lejárta után meg édes mindegy már, hogy felrakom e a HV-t vagy sem.
-#-
Nem hibáztatok én senkit, mert senki nem jött velem kézen fogva a boltba, hogy ezt vedd meg. És sajnos a mai magyar piaci trendek szerint a korrekt és szakszerű segítségnyújtás még nem megvalósult álom. (bár lehet máshol sem) Ugyanis a MM üzletében az eladó szerint a A H, a HV és a jel nélküli a színbeli különbséget jelentette egy másik szintén Lenovo TAB esetén. Sejthettem volna, hogy ezen is azonos szisztémát követ a betű jelölés. Most már tudom
-
creation
senior tag
válasz
csendes #56446 üzenetére
Akkor a lényeg, ha telefonálni akarok vele, akkor garancia vesztés.
Ha nem akarok telefonálni vele, akkor meg minek vettem meg?! És akkor most nem mutogattam újjal senkire sem.
Akkor leszögezhetjük, ahogy az idehaza kapható Lenovo A7-30 Másik Nevén A3300 wifi only és 3G készülékek egyikével sem lehet telefonálni garancia vesztés és ROM csere nélkül.
Szóval aki nem GV-t vesz, az ne számítson arra, hogy telefonálni fog ezzel.
-
creation
senior tag
válasz
tjb007 #56444 üzenetére
Tehát akkor hardware-ben nincs különbség a kettő között, mármint H és HV között. Elvben mindkét típus tud telefonálni, mégsem rakták bele, csak a GV-be ami meg nem jó a H és HV-hez, de az orosz csóka megmókolt egy HV-t hogy tudjon hívni és így tudom felrakni az ő ROM-ját?
Kérdés, ha előbb csinálok a mostani ROM-ról valami féle biztonsági másolatot és utána teszem fel az övét és ha valami garanciális ügyem van vissza a régit, azt ki veszi észre?
-
creation
senior tag
Nos a Lenovo oldalán ennyi az össz infó:
Lehet eltérés hardware-ben a H és a HV között? Vagy ez csak a szoftver miatt van?
-
creation
senior tag
Érdekes, mert a HV száma elvileg 59-426079 és ugyan ez a H száma is... Akkor most ez hogy is van ez?
-
creation
senior tag
Van valami javaslatotok, hogy milyen tárcsázó appot töltsek le?
-
creation
senior tag
Nos... A baj még ugyan az... Telefon funkció nem él...
Amikor tárcsázok, után feldob egy lehetőséget:
"Művelet végrehajtása a következővel:
- Mobiladatok
- Skype"Kiválasztom a mobiladatok lehetőséget (ami már eleve egy agyrém) és a következő üzenet: "A hanghívás nem támogatott". Susztermatt.
-
creation
senior tag
Bocsánat 2G-t
-
creation
senior tag
Nagy kérdés,
Telefonálásra alkalmas 7"-os táblagép wifivel max 35000-ért?
Amit nézegetek Lenovo A7-30, van jobb választás (egyáltalán ez tud 2D-t?)?
Köszönöm a választ előre is.
-
creation
senior tag
Srácok, közben az első kédés még mindíg adott...
Flytouch 7 vagy Flytouch 6 vagy ZT102?
-
creation
senior tag
válasz
z0d1AK #14380 üzenetére
Az ÁFA OK, szerintem kicsit felszínesen olvastál.
A kérdés az, hogy ezen felül milyen kötelezettségeim vannak.
Pl.:"A számítástechnikai és szórakoztatóelektronikai termékkörön belül ugyanakkor nagyon sok eszköz és alkatrész mentes a vám alól. Például a számítógép, a laptopok, ezek egyes alkatrészei, egyes perifériái, kiegészítői - így a billentyűzet és a monitorok zöme is. Szintén mentes a vám alól a digitális fényképezőgép - de a videokamera már nem -, továbbá az üres optikai adathordozó után sem kell vámot fizetni. Nem mindig mentes a vám alól ellenben a nyomtató, a rádiókészülék, diktafon. Ha netes bevásárlást tervez valaki, mindenképpen érdemes érdeklődni, hogy van-e vám a megvenni kívánt termékre, és ha igen, mekkora a tétel - az ugyanis változhat."
Ez a kérdés és nem az ÁFA
Vagy én fogalmaztam félreérthetően?
-
creation
senior tag
Hello Urak és Hölgyek.
Tablet vásárlásán gondolkodok nejem részére.
Elvárások: 10", multi touch, GPS, WiFi, min 8G tárhely, min 1GB RAM (DDRII/DDRIII), Min Cortex A8 vagy annál jobb.
Két kiszemeltem van erre a célra:
1. Flytouch 7 ANDROID 4.0 GPS 10.2 INCHES 1GB RAM 1.5GHZ HDMI
2. Flytouch 6 V10 Vimicro A8 Tablet PC Wopad V10 Laptop WIFI GPS 1GB DDR
3. ZT102 ZENITHINK TABLET PC ANDROID 4.0 GPS CORTEX A9 10" HDMI RJ4Kérek segítséget a választásban. És kérlek ne legyetek elfogultak a ZT jelenléte miatt, ha úgy látjátok hogy másik talán jobb lehet.
Köszönöm a segítséget előre is.
(Kérésem oka, hogy már elvesztem teljesen a specifikációk és a Cortex professzorok rengetegében. Nem is beszélve a hozzájuk társuló vagy pont nem társuló GPU áradattól)
Másik kérdés, adjatok kérlek információt az ebben az értékben történő külföldi rendelésekről, hogyan érdemes? (kisebb értékben rendeltem már ott nicns gond paypal)... Hogy megy az ÁFA és egyéb költségek számolása? Mennyit kell ezekre még ráfizetnem, ha az áruk mondjuk $110 és $180 között mozog szállítással, illetve kérhető e hogy a szállítási költség ne legyen feltüntetve?
Tapasztalatokat várok elsősorban, és nem tippeket
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest