- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
csodaember
csendes tag
Sziasztok, tudom utana kene olvasnom de sajnos ido hianyaban nem tudom megtenni, tudnatok nekem mondani markara es tipusra pontosan olyan 7" tabot ami itthon kaphato 30-35 ezer ft korul van es el lehet vele netezgetni, youtube, filmezes, kisebb jatekok, elore is koszonom!
-
csodaember
csendes tag
Sziasztok, tudom utana kene olvasnom de sajnos ido hianyaban nem tudom megtenni, tudnatok nekem mondani markara es tipusra pontosan olyan 7" tabot ami itthon kaphato 30-35 ezer ft korul van es el lehet vele netezgetni, youtube, filmezes, kisebb jatekok, elore is koszonom!
-
csodaember
csendes tag
sziasztok, tudnatok ajanlani 20-35 ezer ft kozotti 7" os tabletet amin azert elmennek a kisebb jatekok, hasznalhato video, youtube nezegetesre, netezesre? elore is kosz
-
csodaember
csendes tag
sziasztok, errol a tabrol tudnatok valamit mondani? nem igazan talaltam rola normalis leirast
http://www.kuponnapok.hu/index.php?kid=548
elore is kosz
[ Módosította: doc ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged