- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tm5
tag
válasz
monti0222w #45091 üzenetére
Szia,
Köszi a tippet, tényleg tudja amit szeretnék, bár ha jól látom kell valamilyen slimport kábel a TVhez, de amúgy jónak tűnik. Megyek megtapogatom az MM-ben.
-
tm5
tag
Sziasztok,
tabletet szeretnék venni az alábbi paraméterekkel:
- 7-8"kijelző
- 4 magos
- HDMI kimenet, hogy a TV-n tudjak vele filmet nézni
- MicroSD vagy USB-OTG csatlakozó, hogy a memória bővíthető legyen
- 2 GB RAM (de legalább 1GB)
- WIFIje használható
- max. 80-90k-t szeretnék rá költeni.Elsősorban netezésre, filmnézésre, olvasásra és némi játékra használnám.
Itthon szeretném megvenni, valami jó minőségű cucc kellene, de eddig csak a Sony Xperia Z tűnt ilyennek, de az 150k körül van, az meg sok nekem egy tabletért.
Írjátok a WayteQ xTAB-79qci, Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 párost. Ezek 1GB RAM-osak, illetve a WIFI-t kritizálják néhány helyen. Van ezeknél mondjuk 1 fokkal jobb, de még megfizethető kategóriában?
-
tm5
tag
Sziasztok,
Olyat láttatok már, hogy HDMI kábelen nem megy át a felirat?
MyAudio 908A-n próbáltam HD videót nézni és kép/hang OK de a feliratok nem látszanak a TV-n, miközben a tableten igen. -
tm5
tag
válasz
Bagira01 #20911 üzenetére
Mi egy bő hete nyúzunk egy 908A-t a családdal. Még 45k-ért vettük.
Nem tudom hogy hány kiló az Ipad, de nekem elég ennek is a súlya
Eddig minden rendben van vele sokat interneteztünk, meg játszunk rajta néhány egyszerűbb játékot. A Wattpad-dal letöltöttem egy csomó könyvet, tök jól olvasható. IPS rulez, nagyon jó képe van. Ha itthon vagyunk valaki mindig nyúzza, de eddig nem volt vele gond. Nem mértem pontosan de elég sokat bír az akksija, tán 2x volt töltve amióta megvan. -
tm5
tag
Sziasztok, erre valami ötlet?
-
tm5
tag
Sziasztok,
vettem a tecsóban egy MyAudio 908A tabletet amit úgy hírdetnek, hogy 1GB RAM és 8GB belső tárhely. Na most néztem több tool-lal és mind azt írja, hogy:
RAM: 512 MB
Internal memory: 1GB
SD: 8 GB.
Persze én nem raktam bele SD kártyát a olvasójába. Akkor ezek az adatok így helyesek?
Mi az az internal memory ami nem RAM és nem tárhely?Amúgy teljesen OK a gép, minden működik, szép a képe és sokáig bírja az akkuja.
Köszi előre is a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen TV-t vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- eBay
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő