-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tm5
tag
válasz
monti0222w #45091 üzenetére
Szia,
Köszi a tippet, tényleg tudja amit szeretnék, bár ha jól látom kell valamilyen slimport kábel a TVhez, de amúgy jónak tűnik. Megyek megtapogatom az MM-ben.
-
tm5
tag
Sziasztok,
tabletet szeretnék venni az alábbi paraméterekkel:
- 7-8"kijelző
- 4 magos
- HDMI kimenet, hogy a TV-n tudjak vele filmet nézni
- MicroSD vagy USB-OTG csatlakozó, hogy a memória bővíthető legyen
- 2 GB RAM (de legalább 1GB)
- WIFIje használható
- max. 80-90k-t szeretnék rá költeni.Elsősorban netezésre, filmnézésre, olvasásra és némi játékra használnám.
Itthon szeretném megvenni, valami jó minőségű cucc kellene, de eddig csak a Sony Xperia Z tűnt ilyennek, de az 150k körül van, az meg sok nekem egy tabletért.
Írjátok a WayteQ xTAB-79qci, Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 párost. Ezek 1GB RAM-osak, illetve a WIFI-t kritizálják néhány helyen. Van ezeknél mondjuk 1 fokkal jobb, de még megfizethető kategóriában?
-
tm5
tag
Sziasztok,
Olyat láttatok már, hogy HDMI kábelen nem megy át a felirat?
MyAudio 908A-n próbáltam HD videót nézni és kép/hang OK de a feliratok nem látszanak a TV-n, miközben a tableten igen. -
tm5
tag
válasz
Bagira01 #20911 üzenetére
Mi egy bő hete nyúzunk egy 908A-t a családdal. Még 45k-ért vettük.
Nem tudom hogy hány kiló az Ipad, de nekem elég ennek is a súlya
Eddig minden rendben van vele sokat interneteztünk, meg játszunk rajta néhány egyszerűbb játékot. A Wattpad-dal letöltöttem egy csomó könyvet, tök jól olvasható. IPS rulez, nagyon jó képe van. Ha itthon vagyunk valaki mindig nyúzza, de eddig nem volt vele gond. Nem mértem pontosan de elég sokat bír az akksija, tán 2x volt töltve amióta megvan. -
tm5
tag
Sziasztok, erre valami ötlet?
-
tm5
tag
Sziasztok,
vettem a tecsóban egy MyAudio 908A tabletet amit úgy hírdetnek, hogy 1GB RAM és 8GB belső tárhely. Na most néztem több tool-lal és mind azt írja, hogy:
RAM: 512 MB
Internal memory: 1GB
SD: 8 GB.
Persze én nem raktam bele SD kártyát a olvasójába. Akkor ezek az adatok így helyesek?
Mi az az internal memory ami nem RAM és nem tárhely?Amúgy teljesen OK a gép, minden működik, szép a képe és sokáig bírja az akkuja.
Köszi előre is a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest