- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
-
jedis
senior tag
válasz
nightshadow #20227 üzenetére
A MyAudio nem egy bizonytalan kínai cucc ! Amúgy meg már minden kínai, nem tudom miért lovagol mindenki ezen. A MyAudio már rég itt van a magyar piacon, főleg MP3-asaival, de van nekik többféle termékük is. Most ahogy mások, ők is nyitottak a tabletek felé, hiszen most ez a "menő", és ebben van pénz ! És a MyAudio-nak van legalább hivatalos magyar oldala, a legtöbb "kínai hulladék"-al ellentétben ( ami nem kicsit igényesen van összerakva szerintem )!
Nekem ne mondja senki, hogy pl. az eladott 2 millió Asus Transformers-ből, még egy sem romlott el. csak azért, mert nekem van egy MyAudio HD-700 as 7"-os MP5-ös lejátszóm, és már több mint 4 éve nyúzom, gond nélkül. Én ezért ( is ) vettem MyAudio tabletet
-
jedis
senior tag
válasz
Chaser #20223 üzenetére
Hát kamerám az nincs, de betekintési szöge, az valami brutális
Játszottam pár olyan játékkal, ahol a giroszkópot kell használni ( döntögetni jobbra balra ), de még minimális fényerővesztést , vagy homályosodást sem tapasztaltam
. Most direkt kipróbáltam, mikor tünik el a lép, ha el kezdem dönteni, háááát semikor
. Már mikor szinte csak az élét láttam a tabletnek, a képernyőn még mindig kivehetők voltak az ikonok ( 80%-os fényerő melett )
Garancia 2év 1+1
Ha a MYAudio Series10 tablet topikba benézel, ott egyből az első hozzászólásomnál megtalálsz minden adatot a gépről, GPU-t is. GPU=VGA
-
jedis
senior tag
Ha valakit érdekelne tényleg pár teljesítmény teszt a MyAudio új zászlóshajójáról 1016DCC-ről, mielőtt a mobilarénás kijön :
Quadrant standard: 3997
AnTuTu Benchmark: 8162
Linpack for Android (multi): 83.581mf/3.24sec.
Linpack for Android (single): 56.189mf/1.49 sec.
Smartbench 2012 Prod.: 2895
Smartbench 2012 Games: 2895Az aksi 85%-os töltöttségi szintről ( nem bírtam kivárni, míg felmegy 100%-ig
), kb. 5-6 óráig izzasztottam letöltögetéssel, játékkal; wifi-vel; net-tel; tesztek futtatásával stb., és még másnap reggelre maradt benne 10% . Csináltam egy "MyAudio Series10 tablet" topikot neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest