Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - iPhone topik
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik

- 

Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

jedis
senior tag
 - 

jedis
senior tag
válasz

nightshadow

üzenetére
						A MyAudio nem egy bizonytalan kínai cucc ! Amúgy meg már minden kínai, nem tudom miért lovagol mindenki ezen. A MyAudio már rég itt van a magyar piacon, főleg MP3-asaival, de van nekik többféle termékük is. Most ahogy mások, ők is nyitottak a tabletek felé, hiszen most ez a "menő", és ebben van pénz ! És a MyAudio-nak van legalább hivatalos magyar oldala, a legtöbb "kínai hulladék"-al ellentétben ( ami nem kicsit igényesen van összerakva szerintem )!
Nekem ne mondja senki, hogy pl. az eladott 2 millió Asus Transformers-ből, még egy sem romlott el
 . csak azért, mert nekem van egy MyAudio HD-700 as 7"-os MP5-ös lejátszóm, és már több mint 4 éve nyúzom, gond nélkül. Én ezért ( is ) vettem MyAudio tabletet - 

jedis
senior tag
válasz

Chaser

üzenetére
						Hát kamerám az nincs, de betekintési szöge, az valami brutális
 Játszottam pár olyan játékkal, ahol a giroszkópot kell használni ( döntögetni jobbra balra ), de még minimális fényerővesztést , vagy homályosodást sem tapasztaltam 
 . Most direkt kipróbáltam, mikor tünik el a lép, ha el kezdem dönteni, háááát semikor 
 . Már mikor szinte csak az élét láttam a tabletnek, a képernyőn még mindig kivehetők voltak az ikonok ( 80%-os fényerő melett ) 
Garancia 2év 1+1
Ha a MYAudio Series10 tablet topikba benézel, ott egyből az első hozzászólásomnál megtalálsz minden adatot a gépről, GPU-t is. GPU=VGA
 - 

jedis
senior tag
Ha valakit érdekelne tényleg pár teljesítmény teszt a MyAudio új zászlóshajójáról 1016DCC-ről, mielőtt a mobilarénás kijön :
Quadrant standard: 3997
AnTuTu Benchmark: 8162
Linpack for Android (multi): 83.581mf/3.24sec.
Linpack for Android (single): 56.189mf/1.49 sec.
Smartbench 2012 Prod.: 2895
Smartbench 2012 Games: 2895Az aksi 85%-os töltöttségi szintről ( nem bírtam kivárni, míg felmegy 100%-ig
 ), kb. 5-6 óráig izzasztottam letöltögetéssel, játékkal; wifi-vel; net-tel; tesztek futtatásával stb., és még másnap reggelre maradt benne 10% . Csináltam egy "MyAudio Series10 tablet" topikot neki 

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - További aktív témák...

- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
 - Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. csak azért, mert nekem van egy MyAudio HD-700 as 7"-os MP5-ös lejátszóm, és már több mint 4 éve nyúzom, gond nélkül. Én ezért ( is ) vettem MyAudio tabletet

Játszottam pár olyan játékkal, ahol a giroszkópot kell használni ( döntögetni jobbra balra ), de még minimális fényerővesztést , vagy homályosodást sem tapasztaltam 
 . Most direkt kipróbáltam, mikor tünik el a lép, ha el kezdem dönteni, háááát semikor 

Dr.NX