- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyoRemix
csendes tag
válasz
#29810176 #72386 üzenetére
3 óra az már nem kevés, csak az a kérdés, hogy mennyire érné meg akkor neked ez a tablet?!
Ha nem játszol rajta, csak filmezés, netezés, akkor sztem ne ezt vedd meg, ahhoz ez túl drága, és amúgy is túl van árazva...
T580 sztem ezekre bőven elég lenne...Telefont/Tablet... ki mit preferál... 2-3 órás filmezés netezésnél én inkább a tabletet választanám, pedig a telóm sem kicsi, 5.5", de inkább a 8-10" akkor már...
Szemednek is jobb lesz, de ugye ki mit szeret
-
HyoRemix
csendes tag
válasz
#29810176 #72379 üzenetére
Na most ez a kérdés nem teljesen jött át
HH mit érdemeseb, meg mi a sok átszállás? Mire használnád a tabot?!
Nekem van egy S7 edgem is, de filmezni, netezni veszem a tabot főként, engem megfogott a pen is, művészkedni szerenékHa pl sokat filmezel, akkor mindenhogy érdemesebb a nagyobb képernyő miatt
-
HyoRemix
csendes tag
válasz
#29810176 #72372 üzenetére
Ha nyár végén veszed, akkor már lesz is. Tegnap véletlen Samsung felé jártam, be is battyogtam, és szokás szerint nem tudtak semmit mondani, de azt mondták elvileg ebben a hónapban kapható lesz már, de majd felhívnak
Ha esetleg új csomagot vennél, akkor javaslom, h várd meg a Digi mobilszolgáltatását, amit sajnos elcsúsztattak most márciusról, de szeptember 13 az új dátum, ami neked már szinte tökéletes
Ha mákunk lesz, akkor akár korlátlan netes csomag is lesz, ami messze nem olyan drága, mint amit manapság kapni a nagy 3-nál... Félnek is tőle
-
HyoRemix
csendes tag
válasz
#29810176 #72368 üzenetére
Elvileg kiváltja, hiszen LTE képes, tehát tudsz vele telózni, csak ugye nem tudom, hogy a "telefon" menü az ugyan úgy meglesz-e, mint telókon. A videókon ott van, de nem láttam h használták... Hülyeséget nem akarok mondani, úgyhogy nézz utána sztem. Less rá youtube-ra, hátha van olyan vidi, sajna én nem érem el munkából, így nem tudok mutatni...
Elvileg wi-fi-s verziókhoz is van olyan app, amivel tudsz telefonálni tabokon, szóval a normál LTE képeseken gyanítom, hogy fülessel menni fog
Én is megvárom, vagyis nem h várom, minden nap nézem, h itt mikor lesz, de sajnos az itthoni Samsungosok sem mondanak semmit... Nem tudják...
Angliában már boltban kapható, Németországban előrendelhető, 13-tól szállítják ahogy Ausztriában is, itthon azt mondták valszeg előrendelhetőség sem lesz, pedig akkor a billentyűzet ingyen lenne hozzá... így viszont mi veszünk mindent teljes áron... M.O. én így szeretlek...Csak kérdés h mikor lesz egyáltalán?!
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
#29810176 #72354 üzenetére
Samsung galaxy tab S2 VE, vagy a nemsokara megjeleno S3 szeria.
S2-bol van 8.4 es 9.7 colos is. Termeszetesen mindegyikbol van LTE verzio.(#72352) leeds11
A lenovo olcsobb, es 2 gb ram van benne es 16 giga hattertar. Ebben jobb mint a samu. A kijelzoje is kicsit nagyobb mint a samunak. Nincs rajta márkafelár.
En a lenovot vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest