- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Ezeket ne: link1, link2, mert ezek egyértelműen iPad méretűek. A 10"-os tablet belefér ugyan de az átlátszó rész kisebb mint a screen size!
(természetesen kisebb tabnál jó lehet, de az meg el fog csúszkálni)Ilyesmivel szemezek én most, de még nem rendeltem meg, itt látszik hogy nagyobb az átlátszó rész, mint a screen size. De ez meg mocskos drága...
Tudom hogy droidosat keresel, csak az árszint miatt írtam le hogy mennyi egy olyasmi felépítés mint ami neked kéne. Ez pl 210 rugó. Ez beszerkózható itthon is, nyilván kicsit többért. Winmate M700 is elérhető Androiddal itthon, de az sem lesz olcsóbb. Ezek 100%-ban teljesítenék az igényeidet.
De ha van rá lehetőséged körülnézhetsz külföldi oldalakon (ebay, amazon, neadjisten kínai shopokban), hátha van olcsóbban vagy kicsit kevésbé masszív cucc. Neked a "Rugged Tablet" a kulcsszó. -
cidalain
veterán
a feltételekből jócskán le kell adnod, vagy gyűjtögetni még elég sok zsetont.
múltkor volt a kezemben (ugyan win 8-as) 10"-os rugged tab, tökömtudja milyen katonai szabványnak megfelelő, mindenálló, extra akkuval hogy 12 óra képernyőidőt visz... 2000 €-nál kezdődött az ára! namost droidból sem olcsóbb szerintem sokkal ugyanez.
vízállóság miatt most vásároltam nemrég univerzális tokot a 3-5000 Ft-os tokok csak ipad 9,7"-es kijelzőre jók, a standard 10-es kijelző téglalaposabb alakú, így 2,5 centis csík nem látszik ki. Ami jó vízálló tok az 12000 Ft körül van, igaz egyből van rajta tenyérpánt is.
Én ilyet ajánlok, meg bele egy jó tablet, de akkor még az ütésállóság hibádzik. Talán egy extra bumper elég lehet, de ha üvegre esik pont, akkor vége.
Sony Z3 lehetne még, de ott önmagában a tab többe kerül, mint amit szánnál rá. Por/vízállóság gyárilag megvan. Ütésállóság nincs. Üzemidő kérdéses hogy 8 óra folyamatos használat mellett bírja e az az erős vas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest