- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
saxonb76 #76360 üzenetére
már egy ideje nem foglalkoztam Win-es tabokkal, nem is követem a témát (kivéve rugged, terepi kiépítésben, de az másik világ). de van windowsos tablet topic is, hátha ott több infót tudnak az Acerről, vagy más szóba jöhető gépről.
Én 3-4 éve használtam Acer Switch-et meg voltam vele elégedve. Nagy előny volt a levehető gyári bill, amiben rendesen állt a tablet, nem lötyögött, lehetett szöget állítani, mármár laptop érzet volt. Meg előny volt a Win is, mert amire akkor kellett sokkal jobb volt mint a droid (részben Office, Excel VBA programozás, amit mondjuk droid alól meg sem próbálnék).
Ezek nálad is előnyök lehetnek, emellé még az androidos taboknál nagyobb 12-es kijelző is arra viheti a mérleg nyelvét. Mondjuk az 5 év erős kicsit, androidnál 2 max 3 évet szoktunk mondani időtállóságban. Bár Win esetében, amire most használod, arra fogod tudni 5 év múlva is. -
cidalain
veterán
válasz
saxonb76 #76358 üzenetére
milyen office jellegű munka?
hardcoreabb, vagy csak néhanéha bepötyögni valamit? a win-es office funkcionalitást még nem láttam androidos környezetben: mondjuk excel függvényezés ilyesmi, nem tudom, hogy normálisan van e valamilyen android appban.
android tabletoknál nem divat a gyári bill+egér, így csak külön megvásárolt BT kiegészítők jöhetnének szóba.
szétkapható gépek meg win-esek. lehet hogy win-es gépre lenne szükség inkább?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest