- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Én már inaktív is vagyok igazából. Egyre kevesebbet válaszolok. Én indítottam 2,5 éve ezt a topikot, de akkor még nem az volt az első kérdés, hogy melyik a legjobb tablet Kínából és a legolcsóbban. Akkor még örültünk, ha 80 ezerért kapunk jó tabletet. Most meg? 6700 forintos tabletekkel jönnek az emberek, hogy megéri-e megvenni, jó lesz-e...
-
z0d1AK
nagyúr
-
LK
addikt
Összehasonlítottam vélemények alapján az egy hete ajánlott készülékeket,és messze a legjobb vélemény a Prestigio tabokról volt.Kb.15-ből 14 dícsérte, egy nem. Modecom,Wayteq,Concorde taboknál sokaknak szervízbe kellett vinni az első héten. Hm...
z0d1AK : Ha lesz infód,örülnék ha megosztanád,típusszámmal együtt
-
-
Markas a samu p3110 7colos megbizhato darad, aztan lenne a nexus7 eros hw szinten 7 col az n7-bol a refurbished most jo aron van, de igaz ez a samura is . Ha alacsonyabb a keret akkor lehet a prestigio multipad2 8 colos keszuleke,prestigio multipad 10.1 wifi verzio (bar enn3k kicsit halk a filmek alatt a hangszoroja) concorde novum,modecom freetab 1002,1003 , ha turelmes vagy wayteq 100dci ....ezek tavol keleti tabok kisebb nagyobb nyugokkel,de boven tures hataron belul viszont legalabb van szerviz es support...
-
Ha szereted anyukadat myaudiot inkabb ne , a 4 magos tabja alig erosebb mint egy rk3066al szerelt 2 magos, csak joval dragabb, a myaudio 916dcc a myaudio talan egyetlen olyan termeke amire nincs panasz , a wayteq talan meg nem kaphato, de ha minden jol mukodik benne akkor talan erd2mes lesz azt venni, 3g-s tab es a wayteqnek Kelzsoca vezetesevel jo moding es okosito tabora van kis hazankban. A myaudio szervize amugy valoban szinte a 0-val egyenlo, 3-5 hetig ulnek az eszkozokon amit lead az ember , aztan vagy ugy kapod vissza ahogy leadtad , vagy ha nagy hibaja van akkor money back vagy csereutalvany. Amugy a 916dcc talan az egyetlen termekuk ami viszonylag gond mentes. Markas tabon nem gondolkodtal ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged