- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
cidalain #80620 üzenetére
Nekem is egy ilyen példány jött meg pár napja mint korábban írtam is. Összehasonlítási alapom nincs de alapvetően meg vagyunk vele elégedve. Szürke fórumtárs gyerkőce is feltehetően elégedett lenne egy ilyen masinával tekintve, hogy milyen a jelenlegi. Persze nem akarok rá beszélni senkit és lehet a fentebb linkelt Lenovo is ugyanúgy megfelelő lenne ráadásul "hazai" piactérről, gyorsabban és könnyebben érvényesíthető garanciával. A CHUWI-val még annyi érdekességet vettem észre, hogy az én példányomban pl. már nem is a leírásban szereplő Helio X23, hanem Helio X27 SoC van, aminek nem tudom, hogy van e valódi jelentősége, valamilyen területen remélhetőleg igen, de mint mondtam elsősorban érdekesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest