- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
net91
senior tag
.......és:
Ha töltés közben használom, akkor nem töltődik, mert olyan nagy a fogyasztása. A korábbi tabletemnél használat közben is fel tudtam tölteni, ezt nem lehet.A hangszóró és a hangerő jó, de ha fejhallgatót csatlakoztatok a maximális hangerőnél is halk.
Amúgy csak az egyik fele forrósodik a tabletnek, a csatlakozók felé eső része.Felbontott dobozzal vettem, mivel kiállított darab volt a műszaki termékek elzárt részen. (üveg mögött)
Amikor először bekapcsoltam, a beállításoknál a magyar nyelv szerepelt és az aksi statisztika szerint egy hónappal ezelőtt használták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest