- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Apple iPhone 17 - alap
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tjb007 #59653 üzenetére
Azért várjuk ki mi lesz a vége. Ha ezek a tabletek képesek lesznek futtatni azokat a telefonos appokat, melyeknek nincs tabletre optimalizált verziója, nem lesz olyan borzalmas a helyzet mint az RT esetén. Bár ezek helyett lehet jobban megéri majd egy hasonló képességű androidos gép (sőt, valószínű).
(#59654) tybsen: Nem tudom milyen sas szemed van, de 4"-on teljesen jó a 800x480. Kindle kijelzője 6" és 800x600-as felbontású. Nem annyira vészes (bár egy 1024x768-as gép képe nyilván jobb), hisz nagy a kontraszt a betűk és a háttér közt. Ha nem használ az ember túl kis méretű szöveget, teljesen jó az is.
(#59657) krabicsek: Mihez képest dupla annyi egy Kindle 6? Én Doc-tól vettem, külföldről hozta, 23.000 forint környékén, teljesen korrekt ár. Egyedül a kijelzővel kell vigyázni mert az sérülékeny. Van amúgy e-book topik, érdemes benézni. Sokan dicsérik a PocketBookokat is, de vannak Android alapú olvasók, melyek rootolás után teljesen jól használhatóak egyszerűbb weblapokon való böngészésre, e-mailezésre, alap játékokra (sudoku, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DELL 180W töltőket keresek
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest