Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Szia!
Nekem Samu galaxy tab3 10.1-em van, de még én is azt mondom, hogy azt ne! Legalábbis az eDigitalos 89e-s árért nem éri meg. Nekem szerencsém volt karácsony előtt véletlenül belebotlottam egy francia webáruházba ahol akció volt és szállitottak Mo-ra is. Akciósan 229 euro volt (kb. 68.000Ft) 2 ÉVES EU-s garanciával. Ezt az összeget megérte!
Amúgy én is azt mondom, mint a tesztek, nincs semmi baj a cuccal, röccenésmentesen megy minden, a kijelző nagyon jó, szép szinek, az akksi idő rendben van wifizve, böngészés, kis játékkkal simán mevan a 8-9 óra. Ami idegesit a kávára tett gombok, használat közbe soxor óhatalanul megnyomhatod a vissza gombot... szóval a legtöbb kritikának igaza van...85-90e Ft összegért már járna 1280x800 helyett a full HD, 2 giga RAM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy én is azt mondom, mint a tesztek, nincs semmi baj a cuccal, röccenésmentesen megy minden, a kijelző nagyon jó, szép szinek, az akksi idő rendben van wifizve, böngészés, kis játékkkal simán mevan a 8-9 óra. Ami idegesit a kávára tett gombok, használat közbe soxor óhatalanul megnyomhatod a vissza gombot... szóval a legtöbb kritikának igaza van...85-90e Ft összegért már járna 1280x800 helyett a full HD, 2 giga RAM.
Dr.NX