Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
válasz
z0d1AK
üzenetére
Ezért is írtam, hogy akinek nem kell több, annak király.
Van amikor nem a mobilitás a fontos. Én kint dolgozom a szabad levegőn és jó érzés, amikor megnyitom a terveket és kedvemre tudom nagyítgatni, de az is jó érzés volt, hogy, amikor egy hétig bent voltam a központba és ott nincs számomra gép, mert minden gép saját és korlátozott hozzáférésű, akkor rádugtam egy monitorra és dugtam hozzá egy egeret és máris jobban lehetett kezelni, az meg mégnagyobb öröm, amikor ott a bill is és kedvedre szerkeszthetsz szöveget. Pendrive pont a benti korlátozott gépekhez kell, mert oda drivert nem lehet telepíteni. A memóriabővítés meg nem csak arra jó, hanem, ha lefényképezel valamit és nagyobba szeretnéd látni, akkor csak átteszed a kártyát és máris láthatod.
De egyébként én is nagyon gondolkoztam egy ipadben, de nem hiszem, hogy fogok venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX