Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
Lucas Kane
üzenetére
Sokszor engem is zavarna a billentyuzet, ezert lenne jo a sima tok.
Legjobb persze olyan lenne, amin van billentyuzet, de kette lehetne szedni, es akkor lehetne a fel tokban fogni a tabletet normalisan, majd elrakasnal (vagy a billentyuzet ujboli hasznalatanal) visszacsatolni a kettot egybe cipzarral, vagy pattenttal.
Mondjuk ezt homebrew meglehet azert csinalni, es meg bordiszmuvesnek se kell lenni hozza
-
Fateys
tag
válasz
Lucas Kane
üzenetére
Nekem is azt írták vissza,hogy a wayteq xtab 80tok ahhoz készül,ezért valószínű nem lesz jó. De miért ne lenne jó,ha csak magasságra van 1cm eltérés...alul felül fél centis kis vmit gyártok oda,hogy ne csússzon le. Szélessége ugyanaz,vastagsága +2mm. Csak befér,én megrendeltem
Talán hétfőn ideér és meglátjuk. Ha nem,akkor előre szólok wayteq xtab 80 tulajoknak,hogy remek bőr tokom van eladó 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Talán hétfőn ideér és meglátjuk. Ha nem,akkor előre szólok wayteq xtab 80 tulajoknak,hogy remek bőr tokom van eladó 
Dr.NX