-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
kelzsoca #6373 üzenetére
Ugyan az, mint a többi honeycombos szerkezet, már ami a belsőt illeti. Méretre, fogásra jobb, mint az Acer Iconia Tab A500, valamint amiért nálam nyer, az a 3G benne.
Az Acerrel szemben nincs benne USB, HDMI, de ezeket eddig sem használtam egyszer sem az A500-on, valószínűleg tudom majd mellőzni a Galaxy Tabon is.
-
z0d1AK
nagyúr
Mostmár Samsung Galaxy Tab 10.1v tulajdonosként.
-
z0d1AK
nagyúr
A Ram különbség ott nyilvánul meg, hogy kevesebb alkalmazás tud párhuzamosan futni, ha sok minden van a háttérben már, akkor vissza lassulhat a készülék, ami jelentkezhet mondjuk szaggatásban is akár.
A rezisztívet is lehet használni ujjal, viszont nyomni kell, nem úgy, mint a kapacitívet. Nem lehet vele olyan könnyen, pontosan vezérelni ujjal.
-
z0d1AK
nagyúr
A kompatibilitás kérdéses, hiszen más fizikai méretekkel rendelkezik a 10.1v, mint a 10.1.
Sajnos a vodás Tab tulajdonosokat az a hátrány éri, hogy mivel a készülék rá lett sózva a szolgáltatóra és a Samsung szeme már a vékony készülék fele tekintett, így az eredeti modellhez gyári kiegészítő szinte egyáltalán nem készült, te a nagy kiegészítő gyártók sem erőlködnek nagyon. -
z0d1AK
nagyúr
Leghitelesebb a Motorola sajtóközlemény.
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Aprósólyom #6100 üzenetére
-
z0d1AK
nagyúr
Hó hír, hogy jó irányban halad az oldalan. Folyik a programozás, egy hét múlva már egy Alpha állapotba is eljutunk várhatóan.
Aki tabletet akar majd, minden igényt kielégítően tud majd keresni a kínálatban és mindent megtudhat róla. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Honda_Fire #6020 üzenetére
Mivel annyira noname, hogy tulajdonképpen nincs semmilyen azonosítója, így látatlanban meg sem tudom mondani.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Honda_Fire #6018 üzenetére
Biztos, hogy nem x86-os a procija, mivel akkor sokba kerülne és inkább windows volna rajta.
Valószínűleg régi, ARMv6-os szutyok van benne. -
z0d1AK
nagyúr
Az xpad tesztem számomra is kérdéses, mert úgy nézett ki a dolog, hogy elmentem nyaralni, a teszt készülék meg közben vissza vándorolt a helyére...
Szerencsére mindig van mit tesztelni, így nem aggódom, hogy unatkoznék.(#6016) Mulderpapa: Igen, ez az. Az infók szerint 2.2 van rajta.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Mulderpapa #6013 üzenetére
Akkor már ennél olcsóbban meglehet venni a Point of View Mobii PlayTabet. A VIA procis szerkeszetek nem a legjobbak. Ahogy nézem, szinte mindenben jobb a PoV, ahol eltérés van.
Nem mondom, hogy Galaxy Tab, mert közel nincs hozzá. 2 napja van itt nálam. A legérdekesebb, hogy alumínium a készülék váza, ami ebben az árkategóriában meglepő.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #5921 üzenetére
Igen, ilyenek voltak ezek. Jellemzően HP, Fujitsu van jelen a használt piacon. De pontos árat nem tudok, modelltől és eladótól függ...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #5917 üzenetére
Mi számít réginek? Igazából régen nem volt annyira olyan, hogy tablet. Két változat volt elérhető:
-UMPC, ami kicsi és drága volt
-Convertible Tablet - netbook-tablet kombó és szintén drágaElőbbit még tudok. A jó ár kérdéses, hiszen viszonyítási alap kérdése. Egy átlag UMPC régen 200 felett kezdődött.
Utóbbit Hardverapró, Vatera. Szoktak kínálni, bár olyan nagyon olcsó modellek nem igazán vannak, szerencse kérdése. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #5914 üzenetére
Alap esetben nem, Egyes készülékeken megoldott a Linux natív futtatása, de az ARM processzor miatt nem hiszem hogy futna a windowsos alkalmazás.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #5911 üzenetére
Még most is jelennek meg új modellek, lásd az Acer Iconia Tab W500-at. Az mellékes, hogy a windows 7 közel használhatatlan érintőképernyőn...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #5908 üzenetére
Egyáltalán nem támogatja a Windowsra írt alkalmazásokat. Csak az Androidra írt, .apk kiterjesztésű alkalmazások telepíthetők rá.
Ezeknek a listája itt. -
z0d1AK
nagyúr
Most tettem fel az Iconiára a Galaxy Tab 10.1 ROM—ját, bitang jó, nagyon tetszik.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
hun_gery #5844 üzenetére
Ez az Archos 7 V2. Kérdés, hogy ez esetben Hawok09-nek milyen van.
Az eredeti 1.5-tel jött ki, RK2808-cal, arra nem lesz 2.2. Sajnos a V2-re nem találtam sok infót, hogy miben tér el.MOD megvan az infó:
Az Archos 7 a fent már említett RK2808-as 600 MHz-es processzort kapta.
A felújított, Archos 7 V2 pedig egy RK2818-as 800 MHz-es processzort, amely magasabb verziószámú Android támogatással rendelkezik. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
hawok09 #5841 üzenetére
Rockchip 2808 van benne, ami tudtommal nem rendelkezik Android 2.2 támogatással.
-
z0d1AK
nagyúr
A fórumtémát áthelyeztem a Prohardver - NOTEBOOKOK, TABLETEK kategóriába.
-
z0d1AK
nagyúr
Az arcsokkenes oka az, hogy eleg sokat megvett belole a magyar disztributor. Mikor nem vittek 185-ert, akkor elkezdtek szepen levinni, egeszen 100-ig.
Az extreme digital ennel is olcsobb arat kapott, de azert, mert elvittek egy nagy mennyiseget belole. Gondolom ennyiert sem megy, ezert kerult leakciozasra a Streak, deezen marbuknak is, csak szabadulnanak tole. -
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
Most frissítettem az Acer Iconiát a 3.1-re!
(#5551) Chaser: gondolom Maps és hasonlók tudják forgatni a térképet általa. De csak tippelek.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
thomyerk #5504 üzenetére
Vékonyabb, egy két specifikációs tényezőben másabb.
Itt egy videó a Honeycomb + touchwiz párosról. Annyira nem is vészes, mint a telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- EAFC 25
- Luck Dragon: MárkaLánc
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest