- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Graphics #91833 üzenetére
Röviden a szoftverrel nem vagyok még elégedve. Nem olyan zökkenőmentes mint a Lenovo-náll.
Többször kifagy, se jobbra se balra csak ha kikapcsoló gombbal lezárom a kijelzőt és vissza. A Mono hang katasztrofális, írtam már, hogy elhalkul ha a testemmel eltakarom a hangszórót. Teljes hangon ércesen szól. A két Tab közt olyan érzésem van mikor 2009-ben kocsit cseréltem egy 15 éves Fiatból át ültem a 4 éves Ford C-Mac-ba. Gyenge aksi van benne, minőségre gondolok hamar merül. Pl többször nem nyitja meg a PH appot, ilyen nincs a Lenovo-nál. Gyakorlatilag a konyhai munkához használom, receptek, videók, képek stb. A wifi sem 100-s benne. Fogok egy gyári vissza állítás csinálni aztán meglátom. A prot nem ismerem, így nincs hasonlósitási alapom. De ha hasonlóan rakták össze. Nekem június eleje óta van meg vagyis 4 hónapos, a SIM miatt hagytam meg és evvel kimélem a Lenovot.
-
Beni2360
félisten
válasz
jobbacsabba #91826 üzenetére
Nekem az iplay 50 mini 8" mellett van egy Lenovo m9 9" tabom igaz csak HD de használatban köröket vér az iplay-ra. Néz utána.
-
Beni2360
félisten
Hát én feladtam ne tudtam kikapcsolni, kiraktam én is a szokott appokat és át tértem a legyintesi módra.
-
Beni2360
félisten
válasz
Öcsielvtárs #91792 üzenetére
Nem megy nem találom sehol a megoldás
-
Beni2360
félisten
válasz
Öcsielvtárs #91787 üzenetére
Tudnál, tud valaki segíteni?
Megjelent ez a navigációs sáv, az új 13 Androidon, hogyan tudom el tüntetni?
-
Beni2360
félisten
válasz
Öcsielvtárs #91787 üzenetére
Köszi, ránéztem az M9-re és ő is frissíti magát.
-
Beni2360
félisten
válasz
ÖregMackó #91774 üzenetére
Nekem az iply 50 mini szokta pont a PH appot nem meg nyitni csak homokozik. Minden más megy rajta. Aztán néha gondol egyet és kimerevedik semmit nem enged tovább. Ilyenkor kikapcs gomb lezárás és vissza kapcsolom megy minden tovább. Eléggé idegesítő, már egy gyári vissza állítson gondolkozok.
-
Beni2360
félisten
Nagyon jó össze állítás, meg tennék a mono hangszóró hátrányához egy kis sztorit. Lefekvés előtt szoktam passzianozni. Bal kézben lazán a hátamon az alja. Ful hangerőn szeretem hallani a kártyák beérkezését. Na hangos lejjebb veszem, most meg nincs hang. Így el bíbelödtem vele egy ideig míg rá nem jöttem, hogy az egy hangszórót takarja a pocakom.
amikor a Lenovo m9 játszok ilyen efektus nem volt. A kis súlya végett tartottam meg ezt cipelem ki a konyhába sütés főzéshez a Lenovot már sajnálnám erre, meg ha megyünk orvos, kórház hosszabb várakozásoknál elviszem és akár még van benne egy SIM nettel. Mint írtam a flip tok elejét levágtam és így van tok és 378gr az egész.
Komolyabb dolgokra meg ott a (MC) Lenovo.
UI: az aksival nem leszünk jó barátok. -
Beni2360
félisten
válasz
gyulaszu #91706 üzenetére
Bocs, de kevertem a Domino extra SIM kártyával a kettőt. Ott volt eddig 990 Ft-t 1 GB net és 80 p duma +5 SMS. Most lett egy extra dupla net 40p duma ugyan annyiért.
-
Beni2360
félisten
válasz
ÖregMackó #91700 üzenetére
Nem, V
oda oldalán a facén mindenhol megy a reklám. Most rendeltem és az asszony is és már meg is jött. Itt adat egyeztetés után lesz aktív. Át térek erre, nekem a net alkalmanként kell ha nem vagyok otthon, na meg telefonálni.
Megnéztem közben változtattak rajta. Egy hónapra 1 GB net és 100p duma. -
Beni2360
félisten
Aránylag eléggé hangos de magas érces a hangja. Filmhez mindenképpen egy füles kell.
Mellette használom az új Lenovo m9-t hát a fényerőn (felbontás) kívül kenterbe vágja a minit. A Lenovo olyan "úri huncutság" a mini mellett.
Na meg nagyon hamar merül ez a 4000-s aksi de nincs is annyi sajnos. -
Beni2360
félisten
válasz
gyulaszu #91499 üzenetére
A BG a
Packeta
futár szolgálattal van szerződésben és Packeta külföldön afaztatja és üzleti csomagként küldi ide. És a posta futár fogja kihozni. Sarc mentesen. Nekem is így jött a tablet. -
Beni2360
félisten
válasz
cidalain #91359 üzenetére
Én vettem hozzá flip tokot (már közben lejebb ment az ára) és a pille könnyű 277g tab egyből 420g-ra ugrott. Teljesen elveszett a súlybeli előnye. Úgy hogy szépen levágtam a flipp részét és lett egy prima szilikon tokom. Hozzá csiszoltam a tok eléhez nem is áll el a súlya pedig így 365g lett ez még bele fér.
És 2 db edzett üveget.
Sajnos az aksi nem acélos. -
Beni2360
félisten
válasz
Kezdő vagyok #91325 üzenetére
Mindig a készülék vezérli a töltést, nekem is volt bármilyen akár 30 W is csak annyival töltötte amit a tab vezérlője engedi.
-
Beni2360
félisten
válasz
newmoonlight #91289 üzenetére
A fiók eltávolítás kevés, előtte minden fiókból KI KELL LÉPNI !!!! Utána a törlés.
-
Beni2360
félisten
válasz
freezer922 #91249 üzenetére
Mit takar a nagyobb méret?
-
Beni2360
félisten
válasz
this is life #91242 üzenetére
Mint ha egy test tesztünket vágták volna le. Fiatal ember volt. Nyugodjon békében. A PH szelleme kísérje tovább.
-
Beni2360
félisten
Ja, ja kaptam a mankót bőven.
Utána már cserélgettem és a 10 droid az istennek se ment fel. Már el adtam?mert ki nőtem. Még kijelző cserét is csináltambmert az asszonykám a sötétben rá ült. A mostani Lenovo m9 érdekes módon nem fűzi az sd a rendszerhez.
Az istennek nem jut eszembe mit kellet fel raknom, hogy a hangerő es kikapcs párossal az bootoljon be és onnan ment a rom csere. -
-
Beni2360
félisten
Okos konnektor van több is meg egy olyan amin van 2 db töltő kimenet is. De ha nem használom a power bankot kipurcan. Lefekvéskor ha már nagyon alacsony rá dugom és reggelre 70-80% közt a töltöttség. Kimondottan ezért vettem az 5000-s bankot. Az igaz én szinte állandóan itthon vagyok vagy a kocsiban van töltési lehetőség 3 db. És van nekem is töltési szabályzó a tabomban.
Van itt kéznél 5000\2 db, 10000/1db, 20000/1 db. -
Beni2360
félisten
válasz
norbuska82 #91030 üzenetére
Olcsóbb ha dodoban fizetsz.
Geekbuyngon is nezzél körűl.
Most lassulási gondok vannak a BG- nél olvass vissza. -
Beni2360
félisten
Kezdek végre megbarátkozni az új Lenovo m9 tabbal. Egészen jó kis kezes bárány és nem panaszkodhatok a videó kép megjelenítésével. Van egy beállitási lehetőség a fejlesztői opciók közt de sajnos nem tudom mi célt szolgál.
Kép szin mód: sRGB használata. Múltkor bekapcsoltam, de most valamiért ki volt kapcsolódva. -
Beni2360
félisten
válasz
OnLy16 #90826 üzenetére
Gondolom egy tarcsazó app nem hozna megoldast. Hardver hiányos. Ez lenne az?
-
Beni2360
félisten
Nem csak a hatuja még az elejen is kissé éles. Mindenképp tok kell rá. Vsn gy A lapos villás töltő a dobozba es a csomagban a dobozon kívül volt egy átalakító.
Az új LENOVO M9 na az a haz már döfi csak arra is kell tok. Amit adtak hozzá z bukott az oldal szélénél, de mar meg jött a rendelt tok ami tökéletes és komoly küllemet ad.
Igen jo fürge a tab és kapot most 2 frissitest már. -
Beni2360
félisten
válasz
Chuck Norris #90790 üzenetére
Egy hete még csak tok volt . De mar van solo ,dual es trio változatban. 9H.
-
Beni2360
félisten
válasz
Chuck Norris #90787 üzenetére
Van mar Alin edzett üveg es tok is hozzá .
-
Beni2360
félisten
válasz
kopi72 #90742 üzenetére
Nekem a minit 30.-ra ígérték a szállítást. Be is indult a folyamat. En kezdetek ota vásárolok tőlük volt egy media boxom ami a 30.napon halt meg, videót küldtem a hibarol és kuldtek egy új boxot. Nyertem toluk a 3 centes jatekon 7 termeket köztük egy Red N 8 proot, okos órát, nyak madzirozot, stb. Nalam eddig 5*
-
Beni2360
félisten
Köszönöm mindenkinek feltettem és már azon gépelek.
Valahogyan kikerült a látó körömből.
-
Beni2360
félisten
válasz
#42308056 #90679 üzenetére
ezek szerint csak 1 db fért bele és ezért lett mono. Nem mint ha nagyon hallgatnam, de ma a kertben dél felé kint az udvaron írtuk a kapucsinót és már ment a tenisz a 8" HUAWEI-n és szépen szólt a sztereó hang.
Most az új L m9-n gepelek és megőrjit az ékezetek elő hivasanal a sok hullám, sapka, stb hogyan lehet el tüntetni az idegen ékezetes betűket? Németet, angolt már töröltem.
-
Beni2360
félisten
Elmosodast pl a tvgoo adasanal kezdés őr tapasztaltam, utána már nem.
Hogy vagy evvel a tokkal meg elégedve?
Nekem az oldalak, közepènél mindig le bukik a házról. Nem fogja szorosan. Idegesítő. Főleg a kapcsoló alatt 3cm-re nagyon laza, szinte benyomható a tokik úgy el áll. -
Beni2360
félisten
válasz
Öcsielvtárs #90639 üzenetére
Van ez az ujabb fajta leokoplaszt amivel a gézt rogzitik, kissé átlátszó és jobban ragad.
-
Beni2360
félisten
válasz
this is life #90631 üzenetére
Hogy miket tanulok vén fejjel.
Igaz a mondás "jó pap holtig tanul" .
Na cső. -
Beni2360
félisten
válasz
this is life #90626 üzenetére
Na itt megaltam:"tecső"?? és törlök mindent.
A vanced kifujt nem tala netet, azt is töröltem és tényleg nem ide való az egész. -
Beni2360
félisten
válasz
Rigormortiis #90621 üzenetére
En telepitettem es az ikonra klikk a web oldalra visz vissza
-
Beni2360
félisten
válasz
Rigormortiis #90606 üzenetére
És ezek 8"-k?
Mert ott erről volt szó. -
Beni2360
félisten
alulrol felfelé huzod ott vannak az appok. Ott van a fogas kerek is, ki kell tenni az oldalra. Nincs kirakva gyarilag.
Az osszes appot atmasolja es telepiti a regi tabról. Semmit nem kellett az aruhazban letolteni. Két appot kihagyot mert az a HAUWEI-hez tartozott. Szerintem nalam is marad. -
Beni2360
félisten
Na mi újság? Megkaptad?
Én meg 10x át ragom magam a vissza küldésen.
A minit vissza tudom mondani, csak hó végén szállítják. -
-
-
Beni2360
félisten
Mindenkinek köszönöm.
-
Beni2360
félisten
Mesterekhez!!
Mit kell csinálnom a belakott Lenovo m9 tabbal, hogy gyari szűz legyen? Küldeném vissza az Alzanak. -
Beni2360
félisten
Ne de én mar rendeltem egy 10" tavaly azt is rögtön eladtam. Én 74 evesen beteg kezfejekkel, zsibbadnak az ujjaim, nem birtan egyensúlyban tartani, meg ezt sem. Fájó szivvel küldöm vissza, hisze a HUAWEI előtt is Lenovo volt. Azon csereltem romor Pixel 9-t, 10-t nem fogadta el. Ha valami mar két nap után kenyelmetlen akkor az nem maradhat, hiszen napi szinten 10-12 órát rajta lógok. Igaz most már kezdek kifelé az udvarra pici barkacsra. Van egész szép bakancs listám de már nem nagyon megy.
Ne izgulj jo lesz az es ha nem te is kuldheted visdza 14 napon belül.
-
Beni2360
félisten
Az Alzátol vettem és természetesen a 4GB-t hiszen e végett cserélek ha megtartom. 14 nap visszaküldési lehetőségem van.
Maga a kép kicsit szokatlan az 1" eltéré végett. Még csak belakásokkal foglalkoztam, filmet nem nézek rajta arra nekem egy 55" OLED TV van. Régebben az M8-n amikor az orvosnál kellett 3-4 órákat várnom akkor néztem sorozattokat.
Most indítottam egy 1080p FHD filmet nagyon szép a kép.
Nagy nehezen találtam egy 720p régi sorit, nem nagyon nézek ilyen felbontásban de rá dugtam penről és minden pixel hiba mentesen szép képe van. Ide oda adatok jó ez a kijelző.
Fájlméret : 2,33 GiB
Időtartam : 53 perc 9 mp
Teljes adatsebesség : 6 271 kb/s
----------------------------------
Inkább PH, face, chetelések meg a YouTub-on szörfözés és recept videókat nézek.
Kicsit gyengébb a kép minősége olvasás szempontjából, mint a FHD HAUWEI képe a facén, most próbálgatom a szín árnyalatot beállítani.
De gyorsaságban jobb mint a mostani Kirin 710 3/32GB-s tabom. Az M8-s meg nagyon szerettem de az meg 3/16GB volt és már ezt a 32 GB-t is kezdem kinőni. Nem lehetett az SD kártyát hozzá fűzni mint a Lenovo-nál.
TOK: adnak hozzá egy szilikon tokot 428 gr vele együtt a tab. Videóban mutatják a hátsó felén a mintázott 2/3 részt az gátolja az új elcsúszását. Most levettem a tokot és így kényelmesebbe tudtam, (8dkg-mal kevesebbet kellet) tartani. Nem csúszott a kezembe.
Egyelőre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest