- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Érdekes dolgok történnek az X96Max+ háza táján. Én Novemberben vettem egy 64GB-osat, ott minden azonnal működik, Wifi/BT is. Elképzelhető, hogy olyan boxot vettél amiben új chip van. Android alatt Aida64-el megnézheted, hogy pontosan milyen boxod van. CE alatt ssh-n ellenőrízheted a dtb-t:
cat /proc/device-tree/le-dt-id
,lsmod
meg a chip olvasásra jó.
Persze másik dtb-vel is kipróbálhatod, lesz amelyikkel el sem indul, de olyan is előfordul, hogy elindul de 1-2 funkció nem működik, ilyen lehet, hogy nincs BT vagy Wifi. -
Beni2360
félisten
Szia!
nekem is ugyan ez a boxom van nyár óta de még nem próbáltam a wifit. Na most bekapcsoltam és nekem sem látta addig amig be nem állítottam a bekapcsolásnál a Wireless Regulatory Domain - Hungary (HU) és máris látja mindkét wifi elérést. Lehet, hogy ez lesz nálad is a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Rog Strix G16
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest