- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
válasz
Hrabovszki #74971 üzenetére
Szia, mindent jól csináltál. ..de nem jó az SD kártya. Keress egy másikat (32Gb). Amelyik jó, azzal elindul.
Remote: az rendben van, hogy betanítottam a tv gombokat, de a bemenet váltáskor mivel okézom le a tv-n????
-
zsfoto
tag
válasz
Bár még teljesen nem nyomoztam le, de úgy gondolom, hogy nem mindegy a másolási sorrend. Mert lehetséges, hogy úgy tervezték, hogy az első művelet lesz a másolás és a boot loader a megadott címen keresi majd a file-t.
Szóval, ahogy kész az image ráírása a kártyára, akkor az első lépés legyen a dbt.img file másolása. Utána a távirányító config file másolása. Nekem pl. fordított sorrendben nem ment.
utána sokat kellett várni, mire betöltődött a CE.Ami fura, hogy eddig én is lejutottam. Most tesztelem a kis kártyát, de én az eszköz belső memóriájának a hibájára gondolok. Amikor betöltődik a CE, akkor véletlenszerű pontokon lefagy és onnan sehova tovább. Ha áramtalanítok, akkor utána újból már nem indul el.
A lefagyásokat tette a kapott alap androiddal is. Film közben újraindult, lefagyott, stb. Volt, hogy USB HDD-ről, mindkettő portról (2-es és 3-as), majd netről (NAS-ról). Csatlakozva kábellel, vagy vezeték nélkül is fagyogat. Új routert üzemeltem be. Kábeleket gyárilag szereltre cseréltem, a lényeg, hogy cseréltem őket. Úgyhogy a legtöbb variációt megléptem és fagyogat.
Reklamáltam az eladónál és küldött egy img file-t programmal, oktató videóval, doksival, step by step leírással. Új rendszert raktam rá és akkro is, bár akkor már kevesebbszer fagyogatott.
Gondoltam ma is megjáratom, had menjen. NAS-ról mennek a filmek és semmi fagyás az alaprendszerrel. Ma a (kábeles égetés után) jelezte, hogy van foltozás, amit fel is telepítettem. Azóta nem fagyott még le. De a CE ugyanúgy.
A beletett kis kártya úgy néz ki, hogy tökéletes. (Kingston) -
kutga
félisten
válasz
Hrabovszki #74974 üzenetére
Én a legújabbat töltöttem le, a generic verziót.
-
kutga
félisten
válasz
Át is nevezted?
-
Bigmasterl
tag
válasz
Hrabovszki #10787 üzenetére
Szerintem users igen
-
Bigmasterl
tag
válasz
Hrabovszki #10749 üzenetére
Pár óra b***kodás után sikerült a dolog. Leírom ahogy nekem sikerült remélem érthető leszek.
A mappa tulajdonságoknál/ biztonság/szerkesztés/hozzáadás/speciális/keresés most gomb/ listából kiválasztod a "mindenki"-t és teljes hozzáférést állítasz be mikor megjelent a biztonság fül csoport vagy felhasználó neve alatt. Nekem ezzel működik. Ja és a megosztás beállításoknál is legyen bent a mindenki, bár nekem úgy volt de mégsem volt jó míg a biztonságnál nem állítottam ezt be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest