- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
pigster #16804 üzenetére
És ha az alkalmazások között nyomsz egy kényszerített leállítást a Tincore Keymapper-re, majd újraindítod, akkor sem jó? Ha jó ideje fut és közben a kontroller elmegy alvó üzemmódba, akkor utána nálunk sem mindig jó, de a kilövés-újraindítás mindig helyrehozza. Más ötletem sajnos nincs.
-
interstate76
addikt
válasz
pigster #16759 üzenetére
Ezt még csak egyszer próbáltam, de utána alig tudtam kilőni a Keymapper-t, mert elfelejtettem máshoz rendelni az egérfunkciókat.
Ezzel együtt emlékeim szerint működött, szóval nem tudom, mi lehet a baj nálad.
Én most 2 mini PC-t használok, az egyiken a lányom szokott játszani és az ahhoz csatlakoztatott kontroller úgy van beállítva, hogy bal analóg kar = egér, jobb kar = move hybrid pointer, plusz az Y és a B a click mouse, ill. a touch hybrid pointer. Az egeret mindkét masinán meghagytam egérnek, hogy ha nem fut a Keymapper, akkor is tudjuk mivel irányítani.
Nincs billentyűzeted vagy kontrollered? Én már az ASDW-gombokhoz is hozzárendeltem a hybrid pointert, hogy ha az egér nem működik valamelyik játék/app esetén, akkor tudjak mivel irányítani.
(#16760) darvinya Ez most hogy jött a Tincore Keymapperes témához?
-
interstate76
addikt
válasz
pigster #7111 üzenetére
Erről nem tudok. De ha veszel egy kontrollert, amit felismer a box és egyszer konfigurálod, akkor egy csomó játék játszható lesz vele külön pepecselés nélkül és az érintéssel sem lesz gond.
Nálam a bal analóg kar mozgatja az egeret, a jobb ugyebár a Hybrid Pointert, mindegyikhez van 1-1 "klikk-gomb", a D-Pad a jobbra-balra-fel-le "suhintás", és emellett a képernyő bal és jobb alsó sarkaiba is tettem érintőgombokat. Ezzel a kiosztással egy csomó játék irányítható. Ha valamihez külön kell konfigurálni, az is megvan 1-2 perc alatt és ugye menthető is az egyedi kiosztás, tehát csak egyszer kell megcsinálni (aztán TitaniumBackup-pal egyből menteni az egész alkalmazást, hogy soha ne kelljen újra mókolni vele
).
-
interstate76
addikt
válasz
pigster #7096 üzenetére
Ez nem a hardvertől függ, hanem az éppen játszott játéktól (és talán a boxon lévő fw-től is). Nálam van olyan, amin simán működik érintés helyett az egérklikk, és olyan is, ahol Tincore Keymapper-rel kell mókolni a "Move Hybrid Pointer" és a "Touch Hybrid Pointer" opciókat használva (nálam alapjáraton ezek vannak beállítva a kontroller jobboldali analóg karjára és az egyik gombra).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged