- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Tomy Yayo #42395 üzenetére
Tudomásom szerint A KODI-ban direkt 1080p a max a GUI-ra, te valószínű ezt látod és ahogy írod azért van, mert így sokkal gyorsabb, 4K-ban döcögős lenne a GUI, mert erős vas kellene hozzá. 4K videó esetén viszont autó át kell váltania 4K-ra, ezt a TV-d vagy az AVR-ed info gombjával tudod a legbiztosabban lecsekkolni.
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Tomy Yayo #42394 üzenetére
Bocs, már nem tudtam szerkeszteni.
Lehetséges, hogy csak a GUI 1080p, hogy gördülékenyebb legyen, de a tartalmat eredeti minőségében 4k-ban játsza le? Lejátszás közben video setting/video stream információ szerint 4k, és a tv-n is bekapcsol a HDR, tehát annak kell lennie. Kodi settings display viszont 1080p, és szürke, változtatni se lehet!
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Tomy Yayo #42353 üzenetére
Még egy érdekességet vettem észre. Az android 4k@60Hz-t ír beállításokban a felbontásra, viszont a kodi system infoban 1080p-t. Most akkor hiába játszanám a 4k videót, a kodi úgyis csak 1080p-ben megy? Vagy csak rosszul "érzékeli" a felbontást? (a rendszer és egyéb alkalmazások biztos, hogy 4k, látszik a különbség ha leveszem 1080p-re).
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Tomy Yayo #42345 üzenetére
SPMC-t telepíteni nem túl bonyolult, Play áruházban elérhető.
LE/CE telepítés szintén nem komplikált (5-10p), utóbbihoz kell egy fájl a távirányítódhoz, anélkül nem fog menni.
Azt, hogy konkrétan mi baja van, nem lehet eldönteni messziről, sok ismeretlenes egyenlet, ezt neked kell kinyomozni. Lehet hőmérséklet, tápegység probléma is. Az is lehet, hogy egy adott remuxnál a bitráta megy fel, amit már nem tud az S905X. Nem írtad, hogy csak 1 anyaggal van probléma vagy az összesnél, hálózatról megy a lejátszás, vagy usb-re kötött hdd-ről? -
dugesz77
őstag
válasz
Tomy Yayo #42339 üzenetére
Hőmérsékleteket nézted, mert ez melegedési hibának tűnik. Mintha valami más is menne a háttérben. Én CE alatt jártam így egyik nap. Valami beakadt és 100%-on járatta az összes magot , kb. a film felénél elkezdett dadogni. Leállítottam a filmet belekezdtem másikba ott is 3-4perc után már előjött ugyan ez a hiba. Ekkor néztem rá system infoban,hogy mi történik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest