- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
A coreelec az elérhető, azon nincs sok minden megosztani való azt letöltöd és telepíted, az android pedig elég egyedi mert a box teljesen más mint az x99max, így nem tudom más boxora milyen lenne. Ezt adott darabon lehetne csak tesztelni. Kérdés amit kapsz mennyi ram lesz benne, milyen wifi, lan, BT stb, ahhoz kell droidot gyártani. Ami nálam járt azokhoz úgy kellett összelegózni a gyári lementett droidból és máhol elérhető darabokból összerakni hogy minden működjön. Arra vigyázzatok ha a típus alapján tesztek fel rá pl slimboxot vagy más fw-tjópár fw-vel tégláztam, mert ne mfelelt meg, de felírta. Tehát csak akkor mókoljátok ha vissza is tudjátok állítani. Ha nemakkor az androidot ne piszkáljátok rajta. ( ez a hátránya a nem origi boxoknak - többek között)
Mondjuk így elkészülve jó lett a box és gyors is, csak éppen nem ugyanaz amit eladtak.
Ezért nem szabad pl geekbuyingról és ebay-ről x96max-ot sem venni mert azokból is igen sok a kamu darab és csak szívás lesz a vége pár ezer spórolás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hisense LCD és LED TV-k
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 1TB SSD RX6700XT 12GB!
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5700XT 8GB!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself