Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DroiDMester

nagyúr

válasz darvinya #71206 üzenetére

Ez se sokkal jobb, ez mondjuk legyen 400.Ft os belső!

amúgy meg, nekem ilyenek voltak a gyári tápok mint a felső képem(igaz ott 12V 1.A es táp van de az 5V 2.A is pont ilyen 1:1.be)

az alsó képen pedig egy 5Volt 3Amperes táp belseje van, az meg hogy az adott BOX mennyit tud kiadni az USB.kimenetére a BOX-tól függ PL: az X96Max az USB3.as portjára sem tud 800mA nél többet kiadni, ezért van hogy sok 2,5" HDD el sem indul ha rádugod mert azok megesznek 1-1,2Ampert indulásnál

de PL: a X99MAX Plus(X88ProX3) ha adsz neki egy 5Volt 5Amperes tápot az USB-re(USB2.0 ra is) ki tud adni 4Ampert is akár! Ezen a BOX on nem volt olyan hogy rádugom a 1,5Terás 2,5" HDD-met és nem megy vele, mert a X96MAX nál csak kattog és nem tudja felpörgetni sem!
    Én is csak lestem mikor teszteltem, egy hátránya van ennek, az hogy kikapcsolás után sem veszi le a tápot az USB portokról! :((

Szóval nem minden BOX egyforma, és a nevesebb gyártóknál se olyan rózsás a helyzet a VIM3L-em se tudja meghajtani USB2.0 val ezt a HDD-t, de az USB3.0 portjára is csak 900mA-t tud kiadni és ha ide dugom azt a HDD-t itt néha sikerül neki felpörgetni utána már működik, de van hogy 3-4X kell próbálkozni mire sikerül neki!

Új hozzászólás Aktív témák