Hirdetés
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1984
addikt
válasz
divan
üzenetére
Úgy gondolom, hogy általánosságba nincs mert CEC az ARC HDMI port mellett a többin is működik de ugyanakkor az a HDMI amin az ARC megy a CEC azon is van és bizony ha zavar van akkor a hangra is kihathat. Jómagam vagyok ennek alátámasztója.
Most működik az ARC és CEC az LG-n de amikor nem kapcsol be az AVR hanem kézzel kell akkor tehetem a TV az ARC hangkimenetre olyan csendben van mint egy kisangyal.
Mások tanácsára először csak az ARC kábel volt csatlakoztatva stabilan pöccre indul, az ugoos és TV közé tettem egy HDMI CEC less adaptert és jelenleg is működik.
Már csak az appletv és Firestick nincs rácsatlakoztatva a TV-re és azóta sincs gond.Tehát ha ténylegesen nincs összefüggés q CEC és ARC hangátvitel között de kihatással lehet rá.
-
pch
senior tag
válasz
divan
üzenetére
Elvileg semmi. A CEC csak a távirányító kódokat viszi tovább elvileg. Viszont annyiban lehet köze, hogy az kapcsolgatja az AV bemenetét.
De csak elképzelés, hogy a box ilyenkor nem látja, hogy milyen AV lóg a HDMI lábán és nem adja ki a DD+ kódot. De ez csak elmélet.
Csak bosszantó, hogy véletlen átkapcsolás után nincs hang.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Pánik a memóriapiacon
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Androidos tablet topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself