-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arolotifar
őstag
válasz
DoItYourself #375 üzenetére
Szerinted működne az MX64-en is? Az utolsó frissítés óta már az is M18 lett.
-
satel
tag
válasz
DoItYourself #373 üzenetére
ez mit jelent pontosan? megszűnt Android lenni? :-o
honnan töltötted le?
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #84 üzenetére
Van már LibreELEC is az ODROID C2-re, Kodi 16.1 RC3*-al.
(* ami hivatalosan még ki sem jött) -
Arolotifar
őstag
válasz
DoItYourself #354 üzenetére
MX64-re is megjött OTA-n a frissítés, mostantól M18 a neve
Annyit vettem észre, hogy az update LAN hálón jelent meg és települt, viszont az update után már be kell kapcsolni a wifit a frissítések kereséséhez, különben hibát jelez...
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #359 üzenetére
Most frissült, enyembol is M18 lett.viszont a névjegy szerint a kernel március 30-i datumu. Később tesztelek.
Kodi nekem maradt a 17 alfa. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Egy alaposabb teszt után kiderült, hogy az AC3 se jó, továbbra is van kihagyás, csak sokkal nehezebb észrevenni.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Nekem kicsinálta az egyik játékom mentését
Mákom van,hogy használok Helium-ot.Letörölte a Dolphint (ez eddig folyamatosan összeomlott),az ES-t,visszarakta a kodit és z összes gyári baromságot amit letörölgettem.
-
Beni2360
félisten
válasz
Én fel telepítettem a ViDon XBMC és avval valami felment és jó lett.
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #351 üzenetére
Ha már az igaz amit ír, hogy megszunt a hang kattogas az is elorelepes.
Úgy néz ki SDK nélküli verziókban eddig jutottak, remélem legközelebbi már az új 905sdk verzió lesz. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #346 üzenetére
Köszönöm szépen, nincs más kérdésem.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #302 üzenetére
-
envagyok
veterán
válasz
DoItYourself #344 üzenetére
Én már frissítettem rá.
Hiába várod, ugyanolyan szar, mint a 105 -
dni
őstag
válasz
DoItYourself #338 üzenetére
A kodi keymap editort ismerem, ezt használom most is egy Windows Media Cener Remote jelegű infravevővel csak azt nem tudom, hogy tud-e a Beelink a saját távirányítóján kívül más távirányítók jeleit is fogadni.
De ahogy olvasom egyenlőre még az alap dolog sem működnek hibátlanul, mint pl a toslink port.
-
Myth
aktív tag
válasz
DoItYourself #335 üzenetére
Jogos, a relációjel fordítva értendő
Köszönöm! Toslinken keresztül melyik játssza le rendesen a hangot? Mert olvastam itt valahol, hogy azzal gondok vannak.
-
envagyok
veterán
válasz
DoItYourself #327 üzenetére
Addig semmit nem fogsz elérni egy szoftverrel sem, amíg a dzsunka gyártók nem implementálják az új amlogic sdk-t a firmware-be, vagy vki meg nem unja, és összegyúr rá vmi customot.
-
törölt tag
válasz
DoItYourself #309 üzenetére
Ok, köszönöm szépen csak azt hittem ez 1GB verzio ezért ez nem ugyanaz.
-
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #309 üzenetére
Nekem K1 Plus boxom van de nem tudom, hogy Videostrong vagy sem.Azt hol tudom megnézni? Köszi előre is a segítséget.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #65 üzenetére
Egy újabb érdekesség az oroszoktól: openELEC a Videostrong K1 Plus (S905 lejátszó tunerekkel) dobozra, ráadásul SD-kártyás verzió, tehát az android maradhat, nem kell letörölni.
További infók: 4pda.ru cnx-softwarecsiribá: igen, van rá. A #2-es hsz-ben van az amlinux fórum linkje (regisztrálni kell), onnan el tudsz indulni. Vagy egy kicsit visszaolvasol (bréking nyúz, futeko).
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #302 üzenetére
Szvsz ez lesz az, csak most ért ide:http://m.prohardver.hu/tema/amlogic_s905_s912_processzoros_keszulekek/hsz_182-182.html
-
envagyok
veterán
válasz
DoItYourself #299 üzenetére
Én felraktam, de semmi sem javult, ami nekem fontos lenne (audio bitstream out, és fps váltás kodiban)
Marad sd-n az openelec. -
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #296 üzenetére
Ki állítja, hol?
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
DoItYourself #295 üzenetére
Okés, köszi a segítséget.
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
DoItYourself #293 üzenetére
A wifi nem érdekel, úgyhogy elég lesz nekem a mini mx is, és ez a dual boot is felkelltette az érdeklődésem.
Esetleg valami hazai boltból is meglehet rendelni, vagy felejtős? -
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #290 üzenetére
Hát jó. Ha így akkor nem is erolkodom.
Azt végre jó lenne megtudni milyen IR van benne az MX64 - ben... -
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #273 üzenetére
Átnézem, kösz!
-
junkpod
veterán
válasz
Mint ahogy itt is írták, hiányzik a kernel szintű támogatás, bízzunk a fw frissitesben.
-
envagyok
veterán
válasz
Odroid c2=s905
Szóval ha valamit tudni fog az odroid, azt pl a MiniMX szerintem tudni fogja -
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #269 üzenetére
Talán lesz olyan fw ami kernel szintén támogatja a 905-ost? Csoda hogy eddig működött.
-
satel
tag
válasz
DoItYourself #264 üzenetére
köszönöm
a pi2-höz még kell egy kártya, hogy digitális hangot nyerjek belőle...
egyébként a szakboltban tegnap azt mondták, hogy a MX64 ( http://www.220volt.hu/MX64+2GB+8GB+Android+TV ) és a MINI MX ( http://www.220volt.hu/MINI+MX+2GB+16GB+Android+TV ) alkalmas rá. vajon miért mondta?
-
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #256 üzenetére
A fene sem tudja folyamatosan követni, mire van OE!
(A hsz-edet felületesen olvastam el). Ezzel együtt a 35 USD-s Mini M8S 2 GB RAM-mal teljesen jó választás azoknak, akik nem OE-t akarnak. S812-es vonalon még a klónok klónját sem lehetett ennyiért megvenni.
Nekem csak tartalék médiaplayernek kell majd egy olcsó kis dobozka OE-vel (lehet, hogy mini MX lesz belőle). A Wintel átkerült a nappaliba, máshová pedig - egyelőre - nem kell állandó player.
-
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #252 üzenetére
35 USD-ért, 2 GB RAM-mal és S905-össel jelenleg szerintem a legjobb ár/érték arányú amlogic cucc, ha a hardvert nézem. Ez az az összeg, aminél én simán megkockáztatom, hogy sz@r szoftverrel jön. Custom fw és/vagy OE pedig - tudtommal - a többi S905-ösre sincs.
Ha elég az 1 GB RAM, akkor jó vétel a Beelink Mini MX is, de én inkább adnék érte 40 USD-t és EU raktárból rendelném meg.
-
envagyok
veterán
válasz
DoItYourself #252 üzenetére
Azért annyira még nem forrt ki
De legalább esély van rá.
Ahogy a wetek s905 eszközök megjelennek, valamint az odroid c2-re is beindul a komolyabb fejlesztés, nagyon sanszos, hogy ebből a minimx tulajok is részesülhetnek. -
lacko6
senior tag
válasz
DoItYourself #247 üzenetére
Nem volt idom megnezni a vidont de akkor maradok a 3 nal.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #219 üzenetére
Új SPMC verzió Koying-tól: 16.1.2.
Változások:
Fix execution on Android < 4.4
Fix voice search (+ enable Web server by default)
Add spmc_env.properties support; fallback on xbmc_env.properties
Add possibility to choose IEC or RAW passthrough (via passthrough device)
Fix low sample rates audio
Revert to using xbmclogs.comLetöltés:
SPMC-armeabi-v7a_16.1.2.apk
SPMC-armeabi-v7a_16.1.2_launcher.apkMi a különbség a kettő között?
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #212 üzenetére
ok, de akkor nem használhatod direkt időpontra ugráshoz a számokat lejátszás közben...
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #209 üzenetére
ja, hogy te a gyári táv egyes gombjait rendelted más funkciókhoz? nem volt ütközés?
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #206 üzenetére
milyen távirányító, melyik gombjait érzékelte?
Amúgy azóta megnéztem pár filmet teljesen, hdmaster audioval is. gyakorlatilag a 24p hiányát nem érzékelem (60Hz-en van járatva a masina), hang is végig tökéletes volt. Egyszer volt olyan, hogy leállítás és folytatás után megint gyorstekerésben indult, de egy újabb stop/play megszüntette a problémát. Úgy látszik egy a gyorstekeréses lejátszás valami mélyen gyökerező Kodi fícsör lehet
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #204 üzenetére
Nem lehet, hogy osszeakad az android pt és a Kodi pt? Ugyanarra kéne állítani.
Mas: kézi hálózat beállítás esetén van egy érthetetlen menü pont, mit kell állítani ha nem dhcp-t akarok, hanem kezit? -
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #202 üzenetére
a régebbi van fent és nem frissítette, mert szvsz az a pro verzió csak előfizetőknek jár. amúgy a formumon sok volt a panasz a 15-ös vidon-ra, többek között ott is jelen van a 2-3 mp DTS/DD hang szakadás, ez tuti KODI belső dolog lehet.
Most ezzel a Vidonnal el vagyok, filmekre tökéletes, 120 nap alatt meg csak lesz: újabb FW és újabb KODI S905 supporttal.Bár ez a Vidon sem tökéletes, van pár koncert videom, amit valamiért először lassítva kezd el játszani, maj hirtelen begyorsít kb dupla sebességre és hangot persze nem ad ki. Egyelőre nem találtam a media infoval sem jelentős különbséget, nem tudom mi okozza.
Keymap editor, az lesz az. De az a gondom, hogy ugyan sikerrel felismerte a Harmony600 a gyári távot, így azt eltehettem, de plusz gombokat egyelőre nem tudtam rárakni, mert bármilyen eszközzel villogok rá a KeymapEditor nem érzékel semmit. Szólja ha bármit sikerül elérni.kényelmesebb lenne a dedikált play/pause gomb.
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #200 üzenetére
Van egy remote adjon, abban lehet tavgombokhoz funkciót rendelni.
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #186 üzenetére
Jól emlékszem, hogy abban maradtunk, hogy a mini mx lesz a mx64 megfelelője?
Azért elég dinamikusan alakul ez az s905 storyA tronsmartos vidon pro-t nem lehetne kimasolni (a romban gondolom van egy telepítő apk) és másra is felrakni?
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #161 üzenetére
Wetek tesztelve,felejtos... Vidon marad,az tokeletes.
-
törölt tag
válasz
DoItYourself #176 üzenetére
Szia.
Igen pont a gyerekbetegségek miatt kérdeztem van-e ajánlott kipróbált, nem klón beszerzési lehetőség. Áramos bolt most kivan fosztva.
Nekem jelenleg mxq m10 van de nem vmi stabil rajta a kodi ezért keresek vmi megbizhatóbbat.
Tronsmart ez jónak tűnik. Honnan lehet eu bol áfa mentesen Dhl-el beszerezni? -
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #173 üzenetére
Android és OE dual bootról még nem hallottam, de az elmúlt hetek során nem voltam jelen errefelé (konkrétan ebben a topikban pedig előtte sem), biztos ezért maradtam le.
Egyébként - ha már dual boot, akkor - nekem bőven elég a Wintel winnel és droiddal, és mindkettőre telepíthető Kodival, win alatt néhány régebbi (AoE 3, GTA III, Tropico 3), android alatt pedig szinte bármilyen játékkal. Emellett windowson a 4K-s anyagok kivételével szinte mindent kadenciahelyesen visz, szóval nálam mini PC és olcsó médiaplayer témakörben továbbra is ez a legajánlottab kis gép. Főleg akkor volt az, amikor EU raktárból lehetett rendelni 85 USD-ért. Csak azért nem ajánlgatom minden mini pécé-keresgélőnek, mert egyrészt unalmas lenne, másrészt pedig előbb-utóbb megkapnám, hogy elfogult vagyok a saját, jól bejáratott kis kütyümmel. Pedig teljesen őszintén azt gondolom, hogy - az összes mini pécés topikot figyelembe véve - az új masinát keresők kb. 95%-ának minden igényét messzemenőkig kielégítené - sőt! A gigabit lan és egy kicsit erősebb GPU jól jönne, no de majd egy Z8500/8700-as CPU-val felvértezett dobozka teljesíti ezeket a kritériumokat és képes lesz a 4K-s anyagok lejátszására is. Ha még natív SATA-csatit is raknak bele, akkor meg már rohanok is megvásárolni!
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #140 üzenetére
Frissítés: már lehet választani olcsó szállítást is a 30$-os DHL helyett, 15-17$ a 3-4 hetes szállítás.
Így 62$-ra jön ki szállítással együtt a 2G/32G verzió, ac-s wifi-vel. Nem rossz ajánlat ez, kérdés el fogják-e érni a kitűzött célt. -
Arolotifar
őstag
válasz
DoItYourself #167 üzenetére
Én nyertem, nálam 1.82 GB
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #167 üzenetére
Nem tudom, csak meglepodtem.
Nálam kB 120 film, 10 sorozat van a mediatárban, a thumbnails mappa 270mb, az add-ons mappa 50mb. -
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #161 üzenetére
Másfél giga? Mit tarolsz a Kodi mappában?
-
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #164 üzenetére
Kösz!
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #153 üzenetére
Ez a wetek player szabadon tölthető valahonnan?
-
dni
őstag
válasz
DoItYourself #152 üzenetére
Nem lesz rajta [link]
-
dni
őstag
válasz
DoItYourself #150 üzenetére
Vajon lesz rajta optikai audio kimenet? Ha igen, akkor lehet inkább egy ilyenre neveznék be mint valamilyen kétséges supporttal rendelkező testvérére.
-
Dikri
aktív tag
válasz
DoItYourself #148 üzenetére
Ez a széria igen, csak 46-os az enyém
-
Dikri
aktív tag
válasz
DoItYourself #146 üzenetére
Megnéztem működik. Panasonic plazma g20-om van.
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #129 üzenetére
Na de 3 különböző szoftverbol kijon a HD hangsáv, csak kodibol nem? Ok, az alap player és a vidon meg akár warez is lehet, de az mxplayert a play aruhazbol telepítettem és az is működik.
Nem tűnik licence gondnak.Na, közben elolvastam a linkelt oldalt is és azt írja, hogy az S905-H azt jelenti, hogy dekódolni tudja a DD és DTS hangsávot, ezáltal lekeverheti akár 2.0 sztereóra is. Ez logikus, hogy ehhez kell licence. De a Passthrough-hoz nem kellhet licence, hiszen olyankor az erősítő végzi a dekódolást (és nekik van licencük erre) a játékos csak átstreameli a hangsávot érintetlenül neki.
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #124 üzenetére
Vidon.hdmi beállítást használok.
-
envagyok
veterán
válasz
DoItYourself #124 üzenetére
Miért kell neked sd-ről bootolható?
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #120 üzenetére
Kodi forum: már olvastam, sok butaság van ott, kezdenek a kodisok a wazesekre hasonlítani, ok, hogy ingyen van de azért ne ők diktáljanak már a világnak.
Vidon GPL sertes: nem az xbmc adják pénzért, hanem a plusz fícsört: HD audio, BD menü. -
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #108 üzenetére
na ez mind szép és jó lenne de nem jutok el a mentésig mert semmire nem hajlandó írni avval az üzivel, hogy nem írható a pen, vagy akármi. Valamit kellene telepíteni de nem tudom már mit. gy kis segítség jól jönne.
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #97 üzenetére
Aha, nem szabványos, mégis az alap playeren kívül az mx playernek mégis sikerült lejatszania a videókat...
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #97 üzenetére
Most végig futtattam a fájlokat mxplayerbol is, a trükk a hw+ mellett a hw bekapcsolasakor és akkor jön a hang.
Ami mindig tuti ok: dts, dd, dd+, dd-trueHD. Dts-hdma esetén az erositom csak dts logót ír ki de rendesen szól, azt nem tudom, hogy esetleg mást kellene még kiírnia mert ahogy nézegetem a sávok adatait a dts és DTS hdma szvsz csak savszelben különbözik.
Ja és ezt most HDMI pass-through teszt volt, majd kiprobalom a pcm pass-through - t is. -
envagyok
veterán
válasz
DoItYourself #91 üzenetére
A chrome tud fordítani
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #89 üzenetére
aha, köszi. Szóval az MX64-hez az M18-as OE lesz a jó és nem a MiniMX verzió?
Illetve kíváncsi lennék a gyári firmware-ben van-e különbség, hsizen a számozás szerint (105L1) ugyan az.
CNX-en írták, hogy simán megy az openelec <> android ROMolás:
Use Openelec file (http://amlinuxmedia.com/downloads/alex/OpenELEC-MiniMX.arm64-7.0-devel-20160109002102-r21816-g767dc42.zip) to update via recovery sdcard.
When done, use 103L1 zip to flash via recovery from sdcard.
Then update to 104L1 online.
It work for me.I installed the latest build of OpenELEC and the recovery menu works fine. I was able to go from 103L1 -> 104L1 -> OpenELEC 20160109 -> 103L1. Now that I verified I can switch back and forth I will go back to OE.
Kérdés csak, hogy az MX64-re jó-e a Mini-re való FW, avagy valahonnan elérhető-e az MX64 105L1 FW sdcard update formában? Mert akkor nagyon könnyű lenne kipróbálni.
-
lacko6
senior tag
válasz
DoItYourself #81 üzenetére
Igy 40$ jol mutat, de a vege 30000ft minimum.
( lap tap haz posta afa) -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #76 üzenetére
Kipróbáltam a gyárilag telepített filmlejátszó appot (MoviePlayer névre hallgat), és teljesen jó az S/PDIF passthrough, nincs kihagyás - DTS-el és AC3-al teszteltem.
A hiba tehát a Kodiban van. -
juhéj
csendes tag
válasz
DoItYourself #76 üzenetére
Igen , bekapcsoltam. Direkt figyeltem is, de nem hagy ki.
-
juhéj
csendes tag
válasz
DoItYourself #70 üzenetére
Csak egy Samsung házimozim van, de ott jól működik, nem akad a hang.
Hdmi-n és és spdif-en sincs gondja. -
djherby
tag
válasz
DoItYourself #73 üzenetére
Akkor OK! Köszi a választ! Akkor valószínűleg ilyen lesz.
-
juhéj
csendes tag
válasz
DoItYourself #70 üzenetére
Köszi.
Addig még nem jutottam, de ha lesz időm szerintem megnézem. -
juhéj
csendes tag
válasz
DoItYourself #57 üzenetére
Én is tulajdonosa lettem egy Beelink M18-as kütyünek.
Nálam Samsung tv-vel valóban működik a HDMI CEC.
A hangerő csúszkás dolgot eddig 1x vettem észre, tehát tényleg létezik, hogy megjelenik magától.
A feliratot a Kodi probléma nélkül megjeleníti, ha a film mellett van. -
xsipi78
tag
válasz
DoItYourself #67 üzenetére
Köszönöm az infót. Leformáztam fat32-re és működik rendesen.
-
adi1234
tag
válasz
DoItYourself #59 üzenetére
Hol hallottad ?
-
Arolotifar
őstag
válasz
DoItYourself #55 üzenetére
Nálam szerveren vannak a filmek, sorozatok. Főleg angol nyelvű HD anyagok, mellettük van a magyar felirat, mégsem tölti be automatikusan
A hangerőcsúszka a Jarvis betánál is megvolt, egyszer szinte nullára vette le a hangerőt
A képpel nálam nincs ilyen gond
-
xsipi78
tag
válasz
DoItYourself #51 üzenetére
Igen jó. Pc látja és az s805-ös box is.
-
Arolotifar
őstag
válasz
DoItYourself #51 üzenetére
Nálam egyből a TV-be megy a hang HDMI-n, szóval erről tudok nyilatkozni
A képpel voltak apróbb gondok. Próbaképpen feltettem a VidOn XBMC-t, lekopogom, hogy jelenleg majdnem minden ok. Csak az idegesít, hogy a felirat nem jelenik meg automatikusan, mindig be kell kapcsolni...
-
Arolotifar
őstag
válasz
DoItYourself #48 üzenetére
A doboza olyan, mint az MX64-é
A kütyü is úgy néz ki, mint a enyém, a külső wifi antennát leszámítva
-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #41 üzenetére
Köszi az infót!
Egy 2/8G változat valszeg jobb lesz nekem, pláne addig, míg nem lesz OpenElec.
A rootolás tényleg pofon 1szerű akár WiFi adb, akár SD kártyás módszerrel. -
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #16 üzenetére
Az általad említett amlinuxmedia fórumon található javított android 5.1.1, és apk-ból telepíthető kodi erre a vasra. Azt írják, jól megy, jobb mint az eredeti. Már csak az openelec kellene, akkor beruháznék én is egy ilyen kis masinára. Openelec alatt nem lenne probléma a transmission daemon, és a samba server.
Szerinted a droiddal, néhány torrentet képes lenne kezelni a transmission, és a letöltött állományokat smb-n kiszolgálni?
Elég lehet ehhez az 1G RAM?
A rootolást hogy lehet megoldani, mert a smb server-t a droid nem engedi futni a használt port miatt csak rootolt rendszeren? -
Arolotifar
őstag
válasz
DoItYourself #35 üzenetére
Köszi
-
Arolotifar
őstag
válasz
DoItYourself #33 üzenetére
Jó lenne, ha már MX64-re is készülne valami...
-
Debilon
addikt
válasz
DoItYourself #26 üzenetére
magyarországon, hol lehet ezeket a cuccokat kapni?
-
Debilon
addikt
válasz
DoItYourself #24 üzenetére
igazából csak a torrent lenne érdekes a videózás mellett, mehetne 7/24-ben (gondolom) kis fogyasztással
a 2Gb-osok közül van valami javaslat?
pl: Beelink MX64
-
guesswho620
csendes tag
válasz
DoItYourself #19 üzenetére
DIY (ha nem sértődsz meg a rövidítésen..), van tipped hogy ez decrypt key mi a csuda lehet?
Idézem: Can u give me a decryption key? I can't download anything
aztán valaki belinkelte geekbuying.com oldalát erre válaszként...
-
guesswho620
csendes tag
válasz
DoItYourself #19 üzenetére
szuper vagy, köszi mindent, igen, nekem a quickplay verzió van, meg is kuksolom mit mondanak
-
guesswho620
csendes tag
válasz
DoItYourself #14 üzenetére
nagyon köszönöm, megnézem, utánaolvasok róluk, de még fosok felpakolni
-
Tidzsimon
őstag
válasz
DoItYourself #8 üzenetére
Android alatt. '' Az ART a Dalvik Java-motort váltja le, a JIT fordítás helyett telepítéskor fordul le a mobilos alkalmazás.''
Android 4.4 alatt is bekapcsolható, 5.0-tól Art van, ami eléggé tudja növelni az appok méretét, viszont (elvileg) gyorsabb.Majd várom a tapasztalatokat, pár hónapon belül igény lesz egy ilyen cuccra, csak még a kategóriát nem döntöttem el.
-
guesswho620
csendes tag
válasz
DoItYourself #10 üzenetére
Nagyon köszi, megnézem ezeket. A mostani romot le tudom úgy menteni, hogy vissza pakolható legyen? És bele tudok úgy nézni, hogy ki vegyek belőle fontosabb dolgokat, hogy egy másik romba alkalom adtán beletegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Mac mini (2023 with M2)
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged