- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
vargalex #84109 üzenetére
A tévét működteti infrán keresztül és ugye cec-el a boxot de nem muszáj a tévébe dugni ezt kép mert anélkül is működik. Én azt hittem hogy szükséges hozzá. Ha az x96 max plus - ba dugtam nem történt semmi mert ugyan úgy a tévét irányította és ugye a boxot cec-en keresztül.
Amúgy a kisebbik távirányító az kép csak tévéhez nem használtam mert ahhoz jobb volt a sok gombos. Tv boxhoz viszont jó még így cec-en keresztül is és minőségibb a gombjai mint az aliexpesses g10s meg a többi hasonló távirányítónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PlayStation 5
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Új ASUS AM5 RYZEN 5 8400F GAMER MAX PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- ÚJ CORE I5 14400 ASUS ULTRA GAMER PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ MSI RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest