- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco F7
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
melan
senior tag
Az x96Max+ra feltettem a Matrixot. Írtam, hogy néha induláskor coreelec konfigurációs hibát ír.
Most egy másik kártyán tesztelek, és arra is tettem egy új Matrixot. A szolgáltatások beállításainál, mikor engedélyeztem az smbv1-et, akkor újraindította a szolgáltatást, és onnantól jelentkezik a hiba.
Egészen pontosan először a Coreelec menüpontban írtam át a munkacsoportot, és engedtem az smbv1-3at, majd a rendszer menüpontban, és akkor írta ki a hibát. Mi lehet a baja?Egy másik kérdésem is van: az Amber skint használom, és csináltam egy backupot. A visszaállításánál azonban nem állítja vissza a menüpontokat, háttereket stb., pedig épp az lenne a célom vele... azt nem lehet valahogyan megoldani? Vagy akár egy teljes rendszermentést is jó lenne "eltenni", hogy ne kelljen mindig mindent beállítani nulláról...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kempingezés és sátrazás
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest