Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csabi1984

addikt

válasz Csabi1984 #102911 üzenetére

Ha már témába került a DV újfent. Segítségre ,magyarázatra lenne szükségem. Szerintem vagyunk így még páran ha nem is hozzuk fel.

Abban tisztába vagyok, hogy egy Dolby Visionos TV készülék a saját médialejátszójával TV-LED módot használ az, hogy mennyire jó egy tv médialejátszó képessége, személyre szabhatósága az most nem keverem ide.

Vannak eszközök Amazon Firestick 4K MAX és társai ami szintén DV-t képes megjeleníteni de úgy tudom csak a MEL réteget tudja feldolgozni.
    Homatics szintúgy csak MEL réteget tudja kezelni hiába van esetleg ott a FEL.

TV / Player LED mod között az a különbség, hogy a TV LED-ben a FEL réteg is működik míg a Player LED módra alkalmas lejátszók csak a MEL réteget tudják megjeleníteni?
    Tudom egy kicsit off

LG Oled C3 tv a kijelző
    Miért van az, hogy AppleTV-n (infuse) lejátszójával a P5 profile virágbolti UFO971 filmek valahogy jobban elhatárolódik a világos sötét tartalom míg ezt a filmet megnézem másik lejátszón (CE alatt Dune Homatics-szal, Firestick 4K max - Kodi) kiírja TV, hogy Dolby Vision de nincs akkora eltolódás a világos és sötét között egy kicsit alacsonyabb a fényerőszint (nehéz ezt így megfogalmazni) pedig minden fényerő MAX-ra vált át.

Itt merült fel benne esetleg az, hogy ennyit számít a TV-LED és Player-LED megjelenítés között.

Új hozzászólás Aktív témák