- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
nikotin
csendes tag
A 300000 vagy 35000 HUF számomra tetszetős ár, viszont én vidéki vagyok, és így egy kicsit problémás lenne a dolog (garancia, esetleges problémák,stb.)
Illetve egy helyen akarom megvenni a komplett gépet, így ha valamivel gond van egy helyre kell futnom...
De azt hiszem erről volt már szó egy másik topic-ban. -
BobMaster
senior tag
SDRAM-ot??? Itt rohad a nyakamon az összes, nincs már szívem senkire rásózni :) Pedig az a 128 MB-os Infineon, hjaj, annak hogy lehetne örülni... :)
Amúgy ha nem érzed, hogy ''receg'' a gép, akkor jó lesz. Annó volt az AMD XP 1600+ vs 1600 P4, ahol az AMD SD-vel volt egy szinten a P4 - DDR comboval. Szal nem túl rossz, de vannak sokkal jobb megoldások is. -
Den
veterán
Áhhh, jól nyomjátok, egész megnyugodtam.
-
FaBatka
aktív tag
Más téma!
Szerintetek nagyon nyomorék az a rendszer ami egy XP+t (akármelyik) procit és egy Sdramos MSI K72 Pro2 Raid lapot tartalmaz?
Mert ha igen akkor vazze mindent cserélnem kell nemcsak procit.:) -
FaBatka
aktív tag
Hali!
Ha az új Epox lapokra fáj a fogad akkor lepj meg egy máléval és valszeg tudok neked szerezni.
8k3a kb 30K+jaffa
8k3a+ kb 35K+jaffa
1 év gari, hivatalos disztritől. -
guest
veterán
:-) -> :) (talán)
-
guest
veterán
Nekem van egy P1-es Epoxom 5 éves és kb 1 éve elszállt az 1-ik alaplapi fesz. szab és elvitt magával egy K6-2 300-at azóta mmx233 BM:olcsón beszámítom gyorssegélynek ;-)
-
guest
veterán
bocsi 1-ebként Asus, Epox Msi (nem teszteltem, tehát nem szóltam)... ... Abit (amióta hibás az IDE kerzelése nem volt hozzá gusztusom)
-
guest
veterán
rakjál rá az Abitra egy 1.3gb seagate-et ha müxik nem szóltam, ha nem látja szar!
!!! ez teszt és nem topic indítás ''mi fér el 1,3GB-n'' vagy ''kinek van ma már olyan?'' (pl.nekem is) -
Den
veterán
válasz
Nowhereman #24 üzenetére
Egyelőre usb 2.0 perifériák sem nagyon vannak (nálunk), de ettől függetlenül én senkinek nem szoktam epoxot ajánlani egyetlen üdvözítő megoldásként, ugyanis tény hogy drága ahoz képest hogy csak ''egy sima'' alaplap. Mégha nagyon stabil és problémamentes akkor is.
-
Den
veterán
válasz
BobMaster #23 üzenetére
Itt ragadt rám :) . De a meghatározás tetszik. Benne lesz a pszichológiai tankönyvekben : Az egyén irracionális viszolygást érez az abit termékeivel szemben, amit heveny agitációs rohamokkal igyekszik levezetni. A betegség eredete egyelőre ismeretlen, tüneti kezelésként, egyetlen ismert metódus epox termékek pozitív hangvételü említése, súlyosabb roham esetén azok magasztalása.
-
Nowhereman
őstag
No, tegnap olvastam az epox uj üdvöskéjéről, se usb2.0 az 1.1-böl is csak kettő, zsaru sehol, de legalább 6 PCI. No az egyik az USB2.0 kártyáé, azzal együtt már magas az ár(mégha húz, mint állat). Másnál(aszem ABIT) meg az a legszebb, hogy valaki teleteszi az alalpot 4 raiddel, de csak 3 PCI!
-
guest
veterán
Sztem Abit kx7 et vegyél
-
guest
veterán
LOL
A Chipben tenyleg azt irtak, hogy latatlanban is elhiszik a C.O.P-ot... -
bLaCkDoGoNe
veterán
hehe, nekem is eppen emiatt fo a fejem... en egyenlore az asus a7v333-ra hajlok, megpedig 1 (egy) funkcio miatt, ami a tobbi lapban nincs:
cpu overheat protection...
annyit hallottam mar elszenesedett athlonxp-krol, hogy egy ilyen lapra vartam...
de! nem tudom, hogy a valosagban ez a feature tenyleg olyan szepen mukodik, ahogy azt neki kellene... a chipben meg pont ezt nem teszteltek le...
valaki esetleg tud rola valamit? -
nikotin
csendes tag
Kössz szépen a tippeket, valószínűleg az ASUS és az Epox között fogok választani.
-
WaterLo
aktív tag
Mindenképpen KT333-ast érdemes venni, még a 266-os DDR-RAM-okat is gyorsabban kezeli, mint a KT266A.
-
Den
veterán
válasz
Nowhereman #10 üzenetére
Van BobMaster már tesztelte is.
Abitban az a jó hogy kis szerencsével nagyon lehet vele sz.pni. -
BobMaster
senior tag
válasz
Nowhereman #10 üzenetére
8K3A? Hétfőn adtam el egyet... nyitottam is egy bencsmárkos topicot.
-
Nowhereman
őstag
Ja, az emlitett epox a KT266A-ban etalon, ha nincs más(KT333) megteszi. Az uj epox se lehet kutya, már ugy látattlanba is rávoksolnék. Boltba került már ilyen kishazánkban?
-
guest
veterán
Nekem 3 hete van Abit KX333, szuper. Előtte Asus A7A266 volt, az se volt rossz, bár a tesztekben nem teljesített olyan jól. Az Abitot azért ajánlom, mert Biosból tudja az 5:2:1 beállítást, amivel 166-os FSB-re lehet állítani a procit, anélkül, hogy bármit túlhúznál.
-
Den
veterán
Hiába javított, a kt 333 leveri és a k333-nak nincs ismert hibája tehát nincs mit javítani rajta, k266-nál volt hdd és mem kezelési hiba amit a kt266a-ban javítottak. Egyébként nekem 8kha+ van, nagyon fáint télleg, de a kt333-as verzió egyszerűen jobb. Ne vegyél kifutó technikát.
-
nikotin
csendes tag
Az Epox 8KHA+ azért írtam, mert azt javasolták, hogy olyan alaplapot vegyek, aminek ''javitott csipszettel'' (KT266A) rendelkezik.
A KT333-ast nem ajánlották
Az Abit nem nyerő??
Ha valakinek vannak tapasztalatai, örülnék ha megírná. -
BobMaster
senior tag
-
Zsoci
tag
Msi KT3ULTRA.
Nekem az előd van ( KT266pro2) és nagyon meg vagyok elégedve .Stabil jól beállíthó, nyoma sincs annak hardware összeférhetetlenségnek ami miatt a ABIT-ot dobtam.Ja és ez szemben bármelyik másikkal amit láttam a sima BIOS elött huzza be az SCSI biost, így azt mát a lap BIOS-a látja állítás közben.
Nekem eddig az a legjobb lapom ami volt.Pedig volt ASUS/ABIT és még sok más is. -
pepino
csendes tag
Hi! Én is most vásárplok, de egy Gigabyte GA-7VRXP alaplapba kerül bele az AMD XP 1800+. LS computernél bruttó 37025 FT.
Érdemes elolvasni:
http://www.tomshardware.com/mainboard/02q2/020509/index.html -
nikotin
csendes tag
Szaisztok! A nyári ubi szezon alatt szeretnék gépet vásárolni. A kérdésem a következő lenne:
AMD XP 1800+ -hoz, milyen alaplapot érdemes venni, ASUS A7V333 vagy ABIT KX7-333, EPOX 8KHA+.
Plííz help??
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Vicces képek
- MotoGP & WSBK
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest