Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Még csak nem is hasonlitom hozzá, mert az attól drágább és nagyobb teljesitményre képes. Nem tudom egy GTX 1070 csere igy a VEGA rajt előtt mennyire lenne időszerű. Én is ezt most ide másolom és jeleztem, hogy itt folytatom a véleménycserét.
"Ha-ha...! Most vennék Nvidia-t amikor majd jőn valamikor a VEGA. Addig nem játszom a PC-s játékokkal, amig egy erőben hozzáillő videókártya nem érkezik elfogadható fogyasztással és alig 100ezer forint felett valamivel. GTX 1070 ezért nem játszik most már." Ja... mondjuk én sem.
Egy grafikai szint alatt számomra felesleges a játékra szánt idő. Majd idővel, ha normálisan tudom futtatni. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gyúrósok ide!
- Ingatlanos topic!
- Kompakt vízhűtés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Óvodások homokozója
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Projektor topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"Ha-ha...! Most vennék Nvidia-t amikor majd jőn valamikor a VEGA. Addig nem játszom a PC-s játékokkal, amig egy erőben hozzáillő videókártya nem érkezik elfogadható fogyasztással és alig 100ezer forint felett valamivel. GTX 1070 ezért nem játszik most már." Ja... mondjuk én sem.