- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bluetooth-headsetekről általában
- iPhone topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még egyszer: piaci pozícióról beszélünk, irrelevánsak a sikeres kísérleteid. Írd meg az AMD-nek, és ha ennek hatására alacsonyabb feszültséggel fogják szállítani a 280-akat (vagy akár csak egy gyártónak lesz undervoltage editionje), akkor lehet erről beszélni. Addig hobbi-topik téma, piacilag nem játszik.
Async - másképp gondolod? De mégis hogyan?
Legalább írd le, mert gyanítom, hogy eleve téves alapfeltevésekből indulsz ki.
Mem - a Te szemedben ez elfogadható kompromisszum, miközben a GM204 priorizált adatbuszai nem tetszenek. No offense, de ez a kettős mérce ékes példája...
@Valdez: kizárt dolog, hogy a magas Vcore hanyagság okán lenne. Én arra gyanakszom, hogy nagy a gyártási szórás, és van valami akadálya, hogy fesz szerint binneljék a chipeket.
-
Ren Hoek
veterán
Ha így is van, ez hatalmas blama az AMD-nek... Miért nem oldották meg gyárilag ezt a mókát? Az a baj, hogyha nem bírja mindegyik egységesen, akkor nem teheti meg a cég, hogy ilyen specifikációkkal adja ki.
Szerintem kicsit azért erős érv a fogyasztást felhozni Maxwellek ellenébenFőleg 290/390(X) esetében. Bár a Tahiti/Tonga tényleg egy fokkal jobb. Ja és tényleg, a Maxwelleket is lehetséges, hogy ugyan így alul lehetne feszelni, csak nincs értelme, mert már így is elég jó a fogyasztás. Tuningban meg mennek mint a barom. +400 MHz nem semmi azért...
A Nano lehet az ütőkártya 175 W TDP, 290X teljesítmény. Ez viszont kb azt jelentené, hogy az NV-nek 2x jobb a perf/watt-ja. Szóval itt lesz még szerintem furcsaság, mert ahogy írtad is, nem teljesen annyi...de egy -100 Watt az tuti van Maxwellnek.
-
Erdei88
veterán
Szerintem egy 960at is hasonlóképp alul lehet feszelni. Holnaptól szabadságon vagy, és majd alulfeszelgetek, megnézem mennyire lehet a 980 esetében. Nem a Tahiti kiváltsága ez, szerintem.
Azóta lett egy 3xx-es széria és Fury-k is amiről viszont nem tudni lehet-e ennyire takarékosan használni. A 390/390X-re szerintem nagyon kicsi maradt ez a lehetőség, tekintve a magasabb órajeleket
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BestBuy topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bluetooth-headsetekről általában
- Milyen program, ami...?
- Motoros topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest