- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
deadwing #7003 üzenetére
Azért ragadtam ki, mert egyrészt ezzel játszok a legtöbbet, másrészt a Frostbite az egyik legjobban optimalizált motor. És jól tették, hogy DX11-el mértek, mérjenek majd akkor Low Level API-val(DX12, Vulcan), ha már mindkét oldalon elérhető, úgy lesz fer az összehasonlítás. Én már abban sem hiszek, hogy DX12 alatt jobb lesz az AMD....
schwartz: Igen a 980ti is mehet a levesbe, de ezt a Furyt szívesen kipróbáltam volna a hűtése miatt is, és reménykedtem, hogy tényleg Titan verő lesz, de köszönöm ilyen teljesítménnyel nem kell. És az is beigazolódott, hogy azért van rajta víz, mert baromi meleg lenne anélkül, az orbitális fogyasztás miatt. Majdnem 2x annyit zabál, mint a 980Ti, és gyengébb....LOL
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest