Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
üzenetére
"Azért a ~10%-os downclockot nem reklámoznám ennyire pozitívan..."
Én meg nem reklámoznám, hogy ennyire nem tudok számolni. 947Mhz a gyári órajel, ahhoz képest 900MHz az -5%, nem 10.
Amúgy semmi extra nincs ebben, ezt a típust 25K-val olcsóbban megkaptam akciósan, mint amennyibe a többi került volna, így bőven vállalható kompromisszum volt 5% sebesség, ami a zajos gyári működés, és a némaüzem között volt. Normál áron simán lehet választani halkabb típust, aminél semmi szükség ilyesmire.(#6117) gbors: Rövidesen kalap-kabát lehet az asztali szegmensnek számukra, ahogy állnak a dolgok. Ugyanakkor nyugodtan lehúzhatnak pár bőrt az emberekről, szerintem simán arra játszanak, mint eddig, húzzák a fejlesztést, aztán meg úgysem fog a kutya sem foglalkozni a dologgal, akiknek meg a nyakukon maradt szobadísznek, így jártak. Ahogy a GTX970-nél is a mai napig írják a 4GB-ot, 256bit-et és 224GB/s-et... Senkit nem zavar....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest