Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aljasvip #47825 üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy az egész hír a Computerbasetől indult ki, de nem ők írták meg mivel ők nem bulvár és szenzációhajhász oldal.
Épp ezért számomra mindíg hitelesek és az egyik legjobban elfogadott gárdájuk van. Pédául Wolfgang az a tipikus évtizedek óta a háttérrben dolgozó de szakmai körökben és mindegyik cég felé elismert ősemberke. Szóval ha a CB től származik, én azt igaznak veszem.Lisa Biztonsági politikája nagyon jól jött eddig az AMD nek de ha most állnak bele a küzdelembe amikor minden téren kompetensek. lásd CPU, Professzionális VGa-k, Játék GPu-k akkor mikor?
Én nem írnám le Intelt, Nvidiát meg nem is lehet,de szükség lenne arra a vörös posztóra az arénában mert én továbbra is ott sejtem Intelben az egyszer már megtörtént "C2D vs Athlon 64" dobást CPu-k terén.
Azt is a semmiből húzták elő jelentős hátrányból.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xbox Classic / Xbox 360
- Okos Otthon / Smart Home
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest