- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iOS alkalmazások
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Xmister #4742 üzenetére
Nem kötelező az underclock, csak ugye én hangmániás vagyok, és inkább lemondtam 5% sebességről a halk működésért, minthogy akár picivel is emelnem kelljen bármelyik ventim zajszintjén.
No, meg ugye a hangszigetelő habos oldallap se éppen a legjobb hűtési mód egy alapvetően nem túl nagy házban. Szóval nálam azért nem volt könnyű dolga a technikának.
(#4743) gbors: Ugyanúgy megvan a nyűgje a zöldek szoftveres részének, mint a pirosakénak. Amúgy tegyük hozzá, az utóbbi pár évre már nem volt jellemző a késő driveres támogatás, mint ahogy pár éve azért néha előfordult piroséknak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest